bruisende zaken

Jouw huid,  onze passie!

Jouw huid, onze passie!

01-11-2020

Willemijn Lomeijer opende in 2015 de deuren van haar eigen schoonheidssalon aan het gezellige Rubensplein in Schiedam-West. In de loop der jaren is Beauty & Skincare Schiedam uitgegroeid tot een begrip. Willemijn en haar enthousiaste team - Yvette, Romy en Vicky - zorgen ervoor dat jouw bezoek aan de salon altijd een prettige beleving is.

De recensies op de website liegen er niet om: “Zeer klantvriendelijk en klantgericht”, “Ze nemen alle tijd voor je, weten waar ze het over hebben en kunnen je uitstekend adviseren als je vragen hebt.’ ‘Een fijne, professionele salon met lieve medewerkers die goed zijn in wat ze doen.’ En: ‘Altijd een heerlijke gezichtsbehandeling. Echt een feestje!’ Het mag duidelijk zijn: bij Beauty & Skincare Schiedam draait alles om jou als klant. “Persoonlijke aandacht en eerlijk advies, daar staan we voor”, aldus Willemijn.

Van top tot teen

De moderne salon biedt een enorme variëteit aan behandelingen aan, gericht op de innerlijke en uiterlijke verzorging. “Wij kunnen je van top tot teen in de watten leggen. Daarbij werken we alleen met vooraanstaande kwaliteitsmerken.” Wil je een stralende, gladde huid? Beauty & Skincare Schiedam gebruikt de nieuwste behandeltechnieken om je huid zichtbaar mooier te maken, waaronder peelings, microdermabrasie, skinneedling en manuele bindweefselmassage. “Tijdens het intakegesprek kijken we samen wat je precies wilt verbeteren aan je huid. Aan de hand van een huidanalyse stellen we vervolgens een huidplan op maat op.”

Weer helemaal in vorm

Slaag je er ondanks regelmatig sporten en een gezonde leefstijl niet in die lokale vetophopingen weg te krijgen? Ook dan kan de salon iets voor je betekenen met verschillende lichaamsbehandelingen. “Bijvoorbeeld met LPG Endermologie, een bewezen effectieve techniek die gebaseerd is op een diepe, mechanische bindweefselmassage. Het nieuwste apparaat pakt niet alleen cellulite grondig aan, maar heeft ook een liftend effect en zorgt ervoor dat de huid een stuk strakker wordt. Zo word je slank waar je maar wil.” Cavitatie Lipo pakt eveneens specifiek het overtollige vet op moeilijke lichaamsdelen als buik, heupen, dijen en billen aan. “Het is hét alternatief voor liposuctie. Je bereikt hetzelfde verlies in centimeters, alleen dan zonder pijnlijke, dure operatie.”

Revitaliserend en ontgiftend

Heb je rolletjes op je buik en rug, vetophopingen in je benen of heb je last van spataderen en rusteloze benen? Dan kan behandeling met de Linfopress een oplossing zijn. “De doorbloeding van de huid en het weefsel worden aanzienlijk verhoogd en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Bijkomend voordeel is dat het heel ontspannend is, waardoor je er de rest van de dag weer tegenaan kunt.” Universal Contour Wrapping is eveneens een mogelijkheid. “Deze revitaliserende behandeling verstrakt en verstevigt je huid en heeft dankzij haar ontgiftende werking ook een positief effect op je gezondheid.”

Lekker in je vel

Voor een optimaal resultaat zijn alle huidverbeterende producten natuurlijk ook te koop bij Beauty & Skincare Schiedam. “Net als overigens spraytanning van Marc Inbane, make-up van 100% Mineralogie, gelnagellak van Caption en hippe, Italiaanse leren tassen van Baggyshop. Alles om ervoor te zorgen dat jij je lekker in je vel voelt!”

Tip voor de feestdagen: Je kunt ook een cadeaubon kopen bij Beauty & Skincare Schiedam.

persoonlijke aandacht en eerlijk advies

Beauty & Skincare Schiedam | Rubensplein 8B, Schiedam | 010 - 24 60 985 beautyskincareschiedam.nl | FB BeautySkincareSchiedam instagram beautyskincareschiedam

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV