Adverteren werkt!

bruisende zaken

Een verwenmomentje voor jezelf

Een verwenmomentje voor jezelf

01-12-2020

Via een collega kwam Amber de Waard een aantal jaren geleden in aanraking met het vak van pedicure. Ze was meteen enthousiast en opende in 2016 de deuren van haar eigen salon aan huis in Vlaardingen. Inmiddels werkt ze ook vanuit een tweede locatie, gevestigd in het pand van Duyvestein Sportfysiotherapie in Maassluis. Deze is toegankelijk voor een rolstoel.

Geef je voeten de aandacht en zorg die ze verdienen

“Voeten zijn helaas een ondergeschoven kindje”, vertelt Amber. “Ze krijgen veel te verduren; ze dragen ons gewicht en we lopen er duizenden stappen op gedurende de dag. Alle reden dus om goed voor je voeten te zorgen, bijvoorbeeld door regelmatig naar een pedicure te gaan voor een onderhoudsbeurt.” Tijd en aandacht “Heb je een druk bestaan, dan gaan we voor een snelle pedicurebehandeling. Het liefst neem ik echter de tijd om jou en je voeten de aandacht te geven die ze verdienen. Ik probeer er altijd iets bijzonders van te maken. Een kopje koffie of thee, muziek aan, een gezellig praatje, warme handdoeken... Het is allemaal bedoeld om je lekker te laten ontspannen.” Welness voor je voeten “Ik doe tevens deelbehandelingen. Zo knip ik de nagels voor oudere mensen die dit zelf niet meer kunnen.” Je kunt daarnaast kiezen voor een intensieve keratinepakking, gevolgd door een korte massage. Een weldaad voor je voet en bij uitstek geschikt voor mensen met eczeem, droge huid en eelt. Een korte massage maakt dit verdienmomentje voor jezelf helemaal af.” Ook beautybehandelingen Ook voor gellak in alle mogelijke kleuren kun je terecht bij Schoonheidssalon Joy, evenals een lashlift, waarbij de wimpers worden gekruld voor 6 tot 8 weken. Met een wax-behandeling kun je je lichaam laten ontharen.

Toekomstplannen “In de toekomst ga ik zeker nog meer behandelingen aanbieden. Hiervoor volg ik verschillende opleidingen, o.a. die tot medisch pedicure. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen!” Tot snel ziens in mijn salon! Liefs, Amber

Twee locaties: Dokter Abraham Kuyperstraat 21, Vlaardingen | Schubertlaan 3, Maassluis | 06-39506859 amberdewaard@hotmail.com | www.schoonheidssalonjoy.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).