column

Lekker in je vel!

Lekker in je vel!

01-01-2021

De beste tijd, om in de lente en zomer te shinen met een summerbody, is beginnen met lichaamsbehandelingen in de winter!

BIJ ONS BEN JE OP HET JUISTE ADRES OM JE DOEL TE BEREIKEN!

Wil je vet, cellulite kwijt op de moeilijke plaatsen, billen, benen of buik? Gezonde voeding en regelmatig sporten alléén zijn meestal niet voldoende om cellulite op te lossen.

LPG Endermologie,

een lipomassage die de lipolyse gaat verbeteren en de huid gladder maakt.

LIPO III cavitatie behandelingen om snel plaatselijk resultaten te behalen!

Wil je je stofwisseling een boost geven en overtollig vocht kwijtraken?

Dan is de Linfopress, lymfemassage, de perfecte behandeling voor je. Bij de behandeling zal je huid strakker worden en omtrek verminderen. Ook de pijn in je benen en de rolletjes op je buik en rug worden minder.

Wil je detoxen?

Bij o.a. vermoeidheid, hoofd- en gewrichtspijn en cellulite zijn vaak de gifstoffen de oorzaak. In dat geval is de Universal contour wrap de juiste behandeling. De contourwrap verwijdert dode huidcellen, reinigt en ontgift de huid. Tevens verstrakt de huid en maakt littekens, striemen en cellulite minder zichtbaar. Ook garandeert het een groot centimeterverlies.

START U IN JANUARI met LPG Endermologie of LIPO III 10 behandelingen van €650,- voor €550,- LINFOPRESS 10 behandelingen van €475,- voor €425,-

Beauty & Skincare Schiedam Rubensplein 8B, Schiedam | 010 - 24 60 985 beautyskincareschiedam.nl FB BeautySkincareSchiedam instagram beautyskincareschiedam

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV