column

Wat als je last hebt van gepieker of een burn-out?

Wat als je last hebt van gepieker of een burn-out?

01-04-2021

Buikpijn? Naar de dokter! Maar wat als je last hebt van gepieker of een burn-out? Of je maakt een nare periode mee. Kent u iemand met psychische klachten? Help diegene dan door naar hulp te verwijzen waar de drempel laag is om binnen te komen.

Deels vergoed bij aanvullend verzekerd - bij een groot aantal verzekeraars.

Ben je op zoek naar iemand die jou met tijd en aandacht psychologische hulp kan geven? Ik kan je op een professionele manier begeleiden zodat je zelfstandig en met zelfvertrouwen kan leven.

Mag ik mij even voorstellen? Wat mij ten diepste drijft is mijn geloof dat een positieve kracht zich verbergt in alle mensen, waardoor ieder mens in heelheid en zelfwaardering kan leven. Dit uit zich in respectvolle aandacht voor mensen, een verlangen naar ‘ont-moeten’, een goede energiebalans en herstel binnen in je ziel en in de relatie met je omgeving.

Wat je ontvangt

Je ontvangt een professionele, persoonlijk gerichte therapie zodat je vol zelfvertrouwen verder kan.

In deze periode van corona ben je ook van harte welkom op anderhalve meter afstand.
 

“Ruim een jaar heb ik last gehad van een flinke burn-out. Tijdens de psychosociale therapie bij Rianne kwam ook onverwerkt verdriet naar boven. Op een professionele manier, maar ook met persoonlijke, warme aandacht, heb ik de ‘tools’ ontvangen waarmee ik weer verder kan. Ik vind het fijn om nog een keer in de maand bij Rianne in ‘onderhoud’ te blijven.

Rianne Noordzij Psychosociale therapie en hulp in familierelaties 06-414 80 250 pastorale@riannenoordzij.nl www.riannenoordzij.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV