column

Waardevol mens!

Waardevol mens!

01-05-2021

Worstel je al langere tijd met sombere gevoelens of heb je moeite met loslaten van bepaalde situaties? Voel je je angstig en onzeker? Of misschien heb je een nare periode achter de rug? Dan kan je helemaal vastlopen.

Als het even niet meer gaat... in je relatie of met jezelf

Om verandering te realiseren kan professionele hulp noodzakelijk zijn. Ik bied met persoonlijke aandacht psychosociale therapie. Vanuit mijn ervaring en aandacht voor zingeving is mijn praktijk een unieke plek waar je als waardevol mens gezien wordt.

Wat mij ten diepste drijft is mijn geloof dat een positieve kracht zich verbergt in alle mensen, waardoor ieder mens in heelheid en zelfwaardering kan leven. Dit uit zich in een goede energiebalans en herstel binnen in je ziel en in de relatie met je omgeving.

Durf hulp te vragen! Welkom in mijn praktijk aan huis. Ook voor relatietherapie. Je krijgt voor een deel vergoeding als je aanvullend verzekerd bent bij een groot aantal verzekeraars.

Ben je op zoek naar iemand die jou met tijd en aandacht psychologische hulp kan geven? Ik kan je op een professionele manier begeleiden zodat je zelfstandig en met zelfvertrouwen kan leven.

Deels vergoed bij aanvullend verzekerd - bij een groot aantal verzekeraars.

Rianne Noordzij Psychosociale therapie en hulp in familierelaties 06-414 80 250 pastorale@riannenoordzij.nl www.riannenoordzij.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching