BRUISENDE COLUMN

ByYoos is er weer!

ByYoos is er weer!

01-03-2022

ByYoos begint het jaar met veel nieuwe artikelen. En met heel veel zin om weer mensen blij te maken met de aankoop van een bijzonder artikel.

Zoals een mooie leren tas van het merk Wauw en serviesonderdelen van het leuke merk Pip Studio. Ook van het merk House of Disaster zijn er leuke artikelen. O ja, er zijn ook weer broches op voorraad. Bekijk ook eens de website, de webshop wordt namelijk regelmatig aangevuld.

Jolanda gaat creatieve workhops organiseren voor kinderen en volwassenen.

“Met kinderen ga ik etuis versieren en armbandjes maken.” Voor volwassenen denkt ze bijvoorbeeld aan het maken van etagères en bloemstukjes van vintage serviesgoed. “Het is altijd leuk om samen creatief aan de slag te gaan en het eindresultaat neem je als herinnering mee. In overleg stellen we de workshop samen die jij voor ogen hebt.”

Ook kun je op afspraak winkelen ByYoos

Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend de producten en creaties te komen bewonderen

ByYoos | 06-12042039 | www.ByYoos.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching