bruisende zaken

De kunst van het leven

De kunst van het leven

01-02-2018

Rianne Noordzij maakte veel mee in haar leven.

“Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe belangrijk persoonlijke aandacht en begeleiding zijn om mensen weer op weg te helpen”, vertelt Rianne. Vanuit die gedrevenheid begon zij aan een universitaire opleiding tot predikant geestelijk verzorger en gemeentepredikant.

Inmiddels staat ze als coach voor levensvragen mensen bij die – door wat voor omstandigheden dan ook – behoefte hebben aan ondersteuning.


“Heb je ook wel eens dat je denkt: hoe moet ik verder? Na een scheiding of een burn-out of een heftige verlieservaring kunnen sommige mensen tussen wal en schip vallen. Juist voor hen kan mijn begeleiding een uitkomst zijn. Ik help je om je eigen koers in het leven weer te vinden. Om in de symboliek van het varen te blijven: de richting van de wind kun je niet veranderen, maar je kunt wel je eigen zeilen bijzetten. En soms heb je daar even hulp bij nodig.”


Basale levensvragen

“Ik richt me met name op mensen die zich in een crisissituatie bevinden, of in het verleden een crisis of een traumatische ervaring hebben meegemaakt en een manier zoeken om daarmee om te gaan. Maar ik begeleid ook jongeren die basale levensvragen hebben. Ik neem je bij de hand en doe mijn best om je verder te helpen.” Gelovig hoef je niet te zijn om een beroep te kunnen doen op Rianne. “Ik werk vanuit een christelijke inspiratie, maar respecteer jouw eigen levensvisie en overtuigingen, en sluit hier ook op aan.” 


Aandacht voor mensen

Rianne doet niet alleen individuele begeleiding (bij haar thuis, in een veilige, huiselijke omgeving óf in jouw eigen huis), ze leidt tevens uitvaarten en begeleidt zieken en stervenden. “Bij rouwverwerking is het essentieel ruimte te geven aan de emoties waar iemand mee worstelt, vaak

durven ze deze uit angst en schaamte niet te uiten. Bij alles wat ik doe, heb ik aandacht voor mensen en hun persoonlijke verhalen!”


Wil je samen met Pastorale begeleiding Rianne Noordzij weer op koers komen?

Bel 06-41480250, mail naar pastorale@riannenoordzij.nl of kijk op de website www.riannenoordzij.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching