bruisende zaken

Genieten van lekker eten in Spaanse sferen

Genieten van lekker eten in Spaanse sferen

29-06-2018

Na 10 jaar in een slagerij te hebben gewerkt, was Paulien Raucamp toe aan een nieuwe uitdaging. Toen bleek dat het Spaanse restaurant annex tapasbar waar zij en haar man regelmatig kwamen te koop werd aangeboden, hoefde ze niet lang na te denken. Sinds januari jl. is ze dan ook de nieuwe eigenaar van El Loco, dat al bijna 20 jaar een begrip is in Vlaardingen en omgeving.

Juist omdat El Loco het persoonlijke contact met haar gasten zo belangrijk vindt, is reserveren via internet niet mogelijk; dit kan alleen in het restaurant of via de telefoon.

“We hebben de zaak een kleine opfrisbeurt gegeven na de overname”, vertelt Paulien. “Verder is er voor onze vaste klanten - die van heinde en verre komen - niets veranderd. We hebben een super leuk team dat er 100% voor gaat mensen een onvergetelijke avond te bezorgen.” Diversiteit aan gerechten El Loco beschikt over een uitgebreide menukaart. “We kunnen de tafel desgewenst helemaal vol zetten met de lekkerste tapasgerechten. Samen met je tafelgenoten kun je alles proeven en nieuwe smaken ontdekken. Iedere maand hebben we twee nieuwe ‘tapas van de maand’, om onze gasten te blijven verrassen.” Houd je niet van tapas? Dan kun je gewoon kiezen uit verschillende hoofdgerechten en wisselende specialiteiten. “Onze zelfgemaakte sangria maakt het vervolgens helemaal af.” Spaanse sferen El Loco is tevens de perfecte locatie voor (bedrijfs)feesten en partijen. “We hebben plek voor maximaal 76 personen.” Een grote kracht van het restaurant is de authentieke, Spaanse sfeer. “Je wordt hartelijk ontvangen door o.a. gastheer José, een echte Spanjaard en al 17 jaar het gezicht van de zaak. De sfeer is heel losjes en gezellig. In het weekend hebben we vaak swingende live- muziek, iedereen klapt en zingt dan heerlijk mee!”

“Mensen komen van heinde en verre naar ons restaurant”

Brede Havenstraat 8, Vlaardingen 010-2341604 | www.el-loco.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV