bruisende zaken

De kapper voor iedereen

De kapper voor iedereen

29-06-2018

Al 15 jaar zit Cindy Krabben - 29 jaar jong en vol ambitie - in het kappersvak. Toen ze 4 jaar geleden de kans kreeg om als franchisenemer een vestiging van Team Kappers te starten in Vlaardingen, greep ze deze met beide handen aan.

De perfecte haarkleur

“We zijn de kapper voor iedereen; jong en oud, mannen en vrouwen”, vertelt Cindy. “Knippen, stylen en kleuren, we doen het allemaal en maken mooi haar graag toegankelijk. Ons team bestaat uit 5 enthousiaste stylisten, die er met plezier voor zorgen dat jij er op je best uitziet. We houden van Hollandse nuchterheid én van gezelligheid. Het is belangrijk dat jij je meteen thuis voelt in onze salon.”

Zonder afspraak

“Bij ons hoef je van tevoren niet te reserveren en kun je gewoon zonder afspraak terecht. Dankzij onze korte wachttijden kun je je snel en makkelijk laten knippen. Is het druk in de salon? Dan hebben we een SMS Service. Laat je mobiele nummer bij ons achter en ga op je gemak even een boodschap doen. Wij sturen je 10 minuten voordat je aan de beurt bent een sms-je.”

Kies je look

Kies je ervoor te wachten in de salon? “Dan kun je neerploffen op onze zachte banken en onder het genot van een kopje koffie wat tijdschriften of kranten doorbladeren.” Nieuw zijn de prijsmenu’s waarmee wordt gewerkt. “Als klant hoef je alleen de look te kiezen die je nastreeft, wij doen de rest. Stap voor stap maken we inzichtelijk wat er voor nodig is om de stijl te creëren die je wilt en wat dit gaat kosten. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan!”

Blond, bruin, zwart of toch oranje… Welke haarkleur gaat het worden?

Team Kappers | 010-4752297 | De loper 64 -66, Vlaardingen | www.teamkappers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV