column

Op zoek naar perfecte nagels?

Op zoek naar perfecte nagels?

31-08-2018

Nagelstyling is niet meer weg te denken uit deze tijd. Hoe heerlijk is het om er in ons drukke leven altijd verzorgd eruit te zien. Met onze gellak van Magnetic ben je gegarandeerd van wekenlang verzorgde nagels in de kleur die jij wil.

Stijlvol voor de dag komen.

Gelish nagels bieden u vele voordelen, zonder nadelen

Gelish beschadigt uw natuurlijke nagels niet, het verstevigt uw eigen nagels en maakt het gemakkelijker om ze te laten groeien. De Gelishlak is uiteraard ook geschikt voor kunstnagels. Gelish is net zo dun als gewone nagellak. Met als groot voordeel dat ze direct hard en droog zijn. Dit is zeer praktisch en efficiënt, want daarna kun je direct alles weer doen. Wij maken gebruik van de merken Gellak magnetic / Young nails

Gelishlak is ook uitermate geschikt voor op je teennagels waarbij je 5 weken lang mooie glanzende goed houdende nagellak hebt. Gelishlak is verkrijgbaar in verschillende kleuren, ook mogelijk in French (dun wit randje)

Bij nagelverlenging kunnen wij u 3 stijlen aanbieden: French manicure, lakken of natural. Ook verzorgen wij voor u navulling, reparaties, gewone manicure en nail-art. Een fijne scrub voor uw handen en een lekkere massage geven uw handen en voeten een verzorgde uitstraling.

De Brauwweg 46, Schiedam | 06-52578303 | www.lovebeautynails.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV