column

Spa treatments

Spa treatments

31-08-2018

Deze behandelingen zorgen gegarandeerd voor een ontspannende dag, hier bij World Natural Spa. We dragen zorg voor uw lichaam en geest in de fijne atmosfeer van onze spa.

Heerlijk ontspannen genieten!

5 Elements by World Natural Spa Deze behandeling is gebaseerd op de 5 elementen in de natuur, als onderdeel van de ayurveda (“kennis van het leven” in Sanskriet). De behandeling zal uw anatomische en fysieke conditie herstellen. 60 minuten € 75,- Javanese Princess De behandeling begint met een bezoek aan de hammam, gevolgd door het aanbrengen van de ‘Lulur’peeling, daarna een body wrap en als laatste een ‘Raslablyatsya’ massage met natuurlijke etherische bloem oliën. Aan het einde van de ceremonie bieden we een haarstyling aan uitgevoerd door een van onze professionele haarspecialisten met de producten van Aveda Natural Cosmetics. 60 minuten € 75,- Polynesia Paradise Tijdens deze behandeling zult u de heerlijke weldaden voor de huid, uw haar en het lichaam ontdekken van dit prachtige tropische oord. Dit ritueel laat uw lichaam ontwaken met nieuwe vitaliteit en energie! 60 minuten € 75,-

Rotterdamsedijk 255A, Schiedam | 010-6690348 | info@worldnaturalspa.com | www.worldnaturalspa.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV