bruisende zaken

Een open haard voor ieder interieur

Een open haard voor ieder interieur

30-09-2018

Een open haard zorgt voor sfeer en gezelligheid in huis. Zeker met de donkere dagen in het vooruitzicht is dit hét moment om je te oriënteren op de mogelijkheden. In de uitgebreide showroom van De Griffioen, al ruim vijftig jaar dé haardspecialist in Rotterdam en omstreken, kun je je volop laten inspireren.

Niet de eerste, wel de beste!

“We hebben voor iedereen een passende open haard”, vertelt Daan van Heelsbergen. “Wij staan voor kwaliteit, daarom kiezen we voor bekende merken als Helex, Dru, Faber, Element 4all, Hase, Geurts, Spartherm en vele anderen.” De keuze is enorm, dus laat je vooral adviseren door de experts van De Griffioen

Wettelijke emissiewaarden
“Kies voor kwalitatief hoogwaardige brandstof, ongeacht of het gaat om gas, hout, pellet, elektrisch of bio. Wij geven je de juiste informatie om aan de wettelijke emissiewaarden te voldoen. Naast de kwaliteit van de brandstof is de manier van stoken belangrijk. Je krijgt van ons dan ook een stookcursus als dat nodig is.”

Niet van echt te onderscheiden
De gashaard is momenteel populair. “En dat is niet voor niets. Hij is schoon, veilig en eenvoudig in het gebruik. Dankzij allerlei innovatieve technieken kun je bovendien genieten van een aantrekkelijk vlammenspel dat niet van echt is te onderscheiden. Mensen zijn er vaak aangenaam door verrast.” Geen afvoerkanaal Is in jouw woning geen afvoerkanaal te realiseren? Dit hoeft absoluut geen belemmering te zijn, want naast de traditionele hout gestookte open haard zijn er tegenwoordig ook andere opties. “We hebben bijvoorbeeld elektrische sfeervuren waar je alleen een stopcontact voor nodig hebt. Een bio-brander brandt op bio-ethanol dat je alleen even moet aansteken. Beide creëren dezelfde warme sfeer als een ‘gewone’ open haard.”

Onderhoud
Ook voor onderhoud van de schoorsteen, of als er problemen zijn met uw rookkanaal, bent u bij De Griffioen aan het juiste adres. “Om het dodelijke koolmonoxide gas te voorkomen, moeten afvoerkanalen en ventilatiesysteem minimaal één keer per jaar vakkundig worden gecontroleerd en gereinigd. Veiligheid en gezondheid gaan voor alles!”

De Griffioen | Anthonetta Kuijlstraat 36 | Industrieterrein Prinsenland Rotterdam 010-4046459 | info@griffioenrotterdam.nl | www.griffioenrotterdam.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV