column

Volledig verzorgd van top tot teen

Volledig verzorgd van top tot teen

31-10-2018

Ruim 10 jaar later kun je bij Beauty & Nails by Daisy terecht voor een veelheid aan gezichts- en lichaamsbehandelingen, visagie en nagelstyling. “Juist die afwisseling in het werk vind ik geweldig”, vertelt Daisy enthousiast. “Ik voel me gezegend dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.”

Behandeling op maat “Iedere klant is anders. Om die reden is geen enkele schoonheids-behandeling bij mij hetzelfde. Ik stem deze af op jouw persoonlijke wensen én datgene wat jouw huid nodig heeft. Hetzelfde doe ik bij de nagelstyling; of je nu gaat voor een French Manicure, uitbundige Nail Art of een natuurlijke look, het kan allemaal.” Skin perfection “Ik heb het altijd een uitdaging gevonden om te werken aan verbetering van de huid. Vanwege mijn interesse in verschillende huidtypes ben ik me verder gaan verdiepen in diverse technieken om de huid optimaal in conditie te krijgen, o.a. microdermabrasie, mesotherapie, anti-aging en skinboosters

Bij huidproblemen zoals acne, couperose of een verouderde huid kunnen we samen uitstekende resultaten boeken. Zelfs een goede huid kunnen we mooier maken.” Blij en vol zelfvertrouwen “Iedereen moet zich hier op zijn of haar gemak voelen. Ik heb dan ook alle tijd en aandacht voor je als je hier komt en bied graag een luisterend oor. Als jij hier blij en vol zelfvertrouwen de deur uitloopt, dan heb ik mijn werk goed gedaan!”

Nieuwsgierig geworden? Loop vooral eens binnen bij Daisy!

De Brauwweg 46, Schiedam | 06-52578303 | www.lovebeautynails.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV