bruisende zaken

Kwaliteitskeukens voor elk budget

Kwaliteitskeukens voor elk budget

31-10-2018

“Wij leveren kwalitatief uitstekende keukens tegen een scherp tarief, gecombineerd met een uitstekende service”, vertelt John Patrick. “Transparantie is essentieel; voor de klant moet inzichtelijk zijn waar de kosten precies in zitten, zodat ze achteraf niet voor verrassingen komen te staan.”

Alle mogelijke stijlen Transparant Keukens verkoopt compleet nieuwe keukens inclusief alle mogelijke apparatuur (van wasautomaten tot vriezers), maar ook inbouwapparatuur en werkbladen voor bestaande keukens. “Je kunt hier terecht voor alle mogelijke stijlen. Naast de populaire keukens bieden we houten keukens aan waar we maatwerk in kunnen verrichten.” Thuis of in de showroom “We nemen alle tijd voor het eerste gesprek. Deze vindt op afspraak plaats, thuis of in de showroom. We luisteren naar de wensen en adviseren geheel vrijblijvend over de mogelijkheden. Met deze ideeën werken we de keuken uit in 3D-tekeningen, zo heb je daar een goed beeld van. Vervolgens mailen we deze tekeningen naar je toe, zodat je er op je gemak over kunt nadenken voordat je al dan niet tot aankoop overgaat.” De klant ontzorgen “We zijn een totaalaanbieder en streven ernaar de klant volledig te ontzorgen. We werken met vaste monteurs, echte vakmensen, die de keuken professioneel en snel monteren en er desgewenst ook voor zorgen dat bijvoorbeeld waterleidingen en elektra worden verlegd. Zelfs stuc- en tegelwerk is mogelijk. Mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan wordt dit snel opgelost. Pas als de klant helemaal tevreden is, zijn wij dat ook.”

MAAK EEN AFSPRAAK EN BEZOEK ONZE showroom - Zomerdijk 34B in Maassluis

Zomerdijk 34B, Maassluis | 06-28045248 | info@transparantkeukens.nl | www.transparantkeukens.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV