bruisende zaken

Als het even niet meer gaat…

Als het even niet meer gaat…

01-01-2019

Rianne Noordzij maakte van dichtbij mee hoe belangrijk persoonlijke aandacht en begeleiding zijn om mensen weer op weg te helpen. Vanuit die gedrevenheid begon zij aan een universitaire opleiding tot godsdienstpsycholoog/geestelijk verzorger en dominee. Inmiddels staat ze als psychosociaal hulpverlener mensen bij die - door wat voor omstandigheden dan ook - behoefte hebben aan ondersteuning.

Ik help je om je eigen koers in het leven weer te vinden

Basale levensvragen

“Mensen komen bij mij om verschillende redenen”, vertelt Rianne. “Sommigen bevinden zich
- bijvoorbeeld als gevolg van een verlies
- in een crisissituatie, of hebben in het verleden een crisis of een traumatische ervaring meegemaakt en zoeken een manier om daar mee om te gaan. Anderen hebben een burn-out en hebben hulp nodig om weer terug te keren in de maatschappij. Maar ik begeleid ook jongeren die basale levensvragen hebben en ongeneeslijk zieke mensen, die aan het einde van hun leven zijn gekomen.”

Ook bij gezins
- en familieproblemen

Rianne doet niet alleen individuele begeleiding (bij haar thuis, in een veilige, huiselijke omgeving óf in jouw eigen huis). Ze kan ook een helpende hand bieden bij gezins
- en familieproblemen. “Daarbij zoek ik naar de tere balans tussen vrijheid én verbondenheid tussen kinderen, ouders en andere familieleden. Het is essentieel om jezelf hierin niet te verliezen. Verder sta ik echtparen bij die hun huwelijk nog een kans willen geven.”

Je koers hervinden

“Bij alles wat ik doe, heb ik tijd en aandacht voor mensen en hun persoonlijke verhalen. Ik help jou om je eigen koers in het leven te hervinden, zodat je zelf weer verder kunt. Om in de symboliek van het varen te blijven; de richting van de wind kun je niet veranderen, maar je kunt wel je eigen zeilen bijzetten. En soms heb je daar even hulp bij nodig. Ik vind het geweldig om op deze manier iets voor iemand te kunnen betekenen!” Goed om te weten: De gesprekken met Rianne worden gedeeltelijk vergoed door een groot aantal verzekeraars als je beschikt over een aanvullende zorgverzekering.

Deels vergoed bij aanvullend verzekerd - bij groot aantal verzekeraars.

Contextuele en psychosociale hulpverlening 06-414 80 250 www.riannenoordzij.nl of mail: pastorale@riannenoordzij.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching