bruisende zaken

Jouw auto is bij ons in goede handen

Jouw auto is bij ons in goede handen

01-01-2019

AutocentrumKroes beschikt over een uitgebreid aanbod betrouwbare occasions, maar ook nieuwe personenauto’s en bestelwagens tegen scherpe prijzen.

De jaarlijkse APK-keuring is bij Autocentrum Kroes gratis.

“We zijn tevens dé Fiatspecialist in Maassluis en omstreken. Iedereen is van harte welkom om eens vrijblijvend te komen snuffelen in onze grote showroom. Inruil en verkoop behoren eveneens tot de mogelijkheden.” “We beschikken over een professionele werkplaats voor APK, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Met auto's van alle merken kunt u bij ons terecht. We zijn een AutoCrew garage, wat inhoudt dat we een partnership zijn aangegaan met Bosch, één van de grootste leveranciers van technologieën voor de auto-industrie. Onze monteurs maken gebruik van diagnoseapparatuur en software van Bosch. Ze volgen bovendien regelmatig opleidingen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarmee staan we voor kwaliteit en geven we onze klanten het vertrouwen dat hun auto bij ons in goede handen is.” “Onze uitstekende service is een belangrijke kracht. Als er iets is, zorgen we altijd voor een passende oplossing. We zijn een relaxed autobedrijf. Onze klanten voelen zich vrij om gewoon binnen te lopen als ze vragen hebben. We hebben oog voor de kleine dingen. Zo krijgt iedereen die een auto bij ons koopt, een bosje bloemen. Over het algemeen wordt dat erg gewaardeerd door de mensen!” Het team van autocentrum-Kroes staat voor je klaar: Erik Kuiken, Jan Kroes, Peter Kelderman, Theo de Kok, Johan, Wout en Don.

Elektraweg 2E, Maassluis | 010-5911455 info@autocentrumkroes.nl | www.autocentrumkroes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Waterweg Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).