Column

Meer scheidingen na de feestdagen

Meer scheidingen na de feestdagen

01-01-2019

Na de feestdagen zie je een toename in het aantal scheidingsaanvragen. Vaak loop je al langer met het idee rond, maar stel je het uit. Misschien zie je het niet goed? Zeker als er kinderen in het spel zijn, maakt het tot een daadwerkelijke beslissing komen vaak nog veel moeilijker en pijnlijk.

Als een relatie goed zit, zijn de feestdagen een fijne tijd. De verwachtingen zijn vaak hooggespannen. Dat geeft ook druk zeker als je daarvoor al twijfels had over je relatie. Dingen die je voorheen niet irriteerde, kan je nu niet meer van je laten afglijden. Jullie zijn uit elkaar gegroeid en dat wordt nu pijnlijk duidelijk. De schone schijn ophouden kost veel energie, maar je gunt je kinderen vaak nog fijne feestdagen als gezin.

Iedereen maakt elk jaar weer goede voornemens zoals; meer sporten, afvallen, e.d. maar als je niet meer gelukkig bent in je relatie kan daar ook een scheiding/nieuwe start bij horen.

Dan is het zover.. de kerstboom is opgeruimd, de oliebollengeur is het huis uit. Je hebt je beslissing genomen nu is het tijd om je partner te vertellen dat je wilt scheiden.

Maar dan? Je hebt het je partner verteld. Er komt vaak onzekerheid en angst op jullie af. Een vechtscheiding? Dat willen jullie allebei niet! Voorop staat dat jullie beide het beste willen voor jullie kinderen.

Mediation kan jullie helpen om op een goede manier uit elkaar te gaan. Denk daarbij aan; financieel, het huis, emotioneel en natuurlijk op de eerste plaats met een goed ouderschapsplan voor de kinderen. Want jullie blijven tenslotte altijd ouders.

Wat is jouw goede voornemen?Toen Debbie Kijf, zelf moeder van twee dochters, van dichtbij een vecht-scheiding meemaakte waarbij de kinderen het slachtoffer waren, wist ze: dit moest anders kunnen. Gedreven vanuit een passie voor kinderen en de overtuiging dat je ook met respect van elkaar kunt scheiden, ging ze in 2012 aan de slag als scheidingsmediator.

Debbie Kijf Mediation | Kanaalwegoostzijde 134s, Hellevoetsluis 0181-390034/06-1 3420358 | info@debbiekijfmediation.nl | debbiekijfmediation.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching