Bruisende zaken

De kracht van hypnose

De kracht van hypnose

01-01-2019

Tijdens een cursus Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) maakte Ricardo Nielsen kennis met hypnose. In totaal viel hij in die periode 28 kilo af, waarvan de laatste 9 kilo dankzij een moderne toepassing van deze eeuwenoude techniek; de virtuele maagband. Sindsdien probeert hij gedreven ook anderen te overtuigen van de ongekende mogelijkheden van hypnose.

Afvallen begint in je hoofd

“Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de werking van ons brein”, vertelt Ricardo. “Zelf heb ik veel gehad aan hypnose, dat gun ik iedereen.”

Ingrijpen op het onbewuste

“Het mooie van hypnose is dat je heel snel iets kunt veranderen bij mensen. Vaak heb je te maken met ingesleten gedragspatronen die al jaren de boventoon voeren. Maar liefst 90% van ons gedrag wordt aangestuurd door ons onbewuste. Dan is het niet zo vreemd dat afvallen en op gewicht blijven zo lastig is als je dat alleen met je bewustzijn, ofwel je wilskracht probeert te doen.”

Geen wondermiddel

Ricardo kan onder hypnose een virtuele maagband plaatsen. “Het is dé oplossing als je tot nu toe al van alles hebt geprobeerd om gewicht te verliezen, zonder succes.

Je profiteert van de voordelen van een fysieke maagband, en ondervindt niet de nadelen. De resultaten zijn indrukwekkend, al snel vliegen de kilo’s eraf. De virtuele maagband is echter geen wondermiddel. Je zult uiteindelijk toch zelf je leefstijl moeten aanpassen.”

Het programma

Natuurlijk helpt Ricardo je daarbij. Na het plaatsen van de virtuele maagband volgen nog 5 hypnose behandelingen. “Daarnaast krijg je leefregels en een MP3 mee naar huis die je dagelijks kunt beluisteren. Middels hypnose en gesprekken word je je bewust van de emoties, gedachten en overtuigingen die ten grondslag liggen aan je eetgedrag. Alleen door die te veranderen, kun je op jouw ideale gewicht komen en blijven.” Goed om te weten: hypnose helpt niet alleen bij het afvallen, maar bijvoorbeeld ook bij het stoppen met roken, angsten en fobieën, en zelfs allergieën en hooikoorts.

Wil je meer weten? Kijk dan op mijn website!

Adm. Lucashof 12, Schiedam | info@ricardonielsen.nl | www.ricardonielsen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Waterweg Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).