Bruisende zaken

Uw kapster aan huis!

Uw kapster aan huis!

01-01-2019

Laat ik beginnen met mijzelf voor te stellen. Ik ben Gülbaz, 28 jaar, woonachtig in Maassluis en 13 jaar geleden ben ik begonnen in het kappersvak.

Maak nu een afspraak, bel 06-40357568

Na veel ervaring op te hebben gedaan in verschillende kapsalons heb ik het besluit genomen om voor mijzelf te beginnen. Met enorm veel enthousiasme rijd ik al bijna 6 jaar bij mijn klanten langs om zo iedereen te voorzien van een kapsel om trots op te zijn.

Bij Güll Hairfashion kunnen zowel heren, dames en kinderen terecht, dus geschikt voor het hele gezin. Een ander kapsel of een ander kleurtje het kan allebei. Ik werk met professionele producten van Roverhair en Olaplex.

Bent u opzoek naar een vakkundige kapster aan huis, neem gerust contact op.

Gülbaz van Staveren 06-40357568

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Waterweg Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).