Bruisende zaken

Op zoek naar een  gebit dat bij u past?

Op zoek naar een gebit dat bij u past?

01-01-2019

Onze specialisatie is het aanmeten van een kunstgebit dat bij u past! Behalve een goede pasvorm, is een natuurlijk uitziend kunstgebit dat bij u past heel belangrijk.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden 010-4267422

Veel voorkomende klachten zijn:
•pijn met eten (blaren)
•het gebit komt los met praten
•er komen etensresten onder uw gebit
•ingevallen gezicht, rode of kapotte mondhoeken
•maagklachten door slechte kauwfunctie Heeft u last van één of meerdere van deze klachten, maak dan een afspraak! Ons advies: Heeft u geen klachten, laat dan in elk geval eens in de 2 jaar uw prothese controleren. Voor een vrijblijvend en kosteloos advies kunt u altijd een afspraak maken.

Vergoeding zorgverzekeraars De volledige prothese wordt voor 75% uit de basisverzekering vergoed. De kosten voor reparatie en rebasen van de volledige prothese worden voor 90% uit de basisverzekering vergoed. Let op: Het wettelijk eigen risico van € 385,
- per kalenderjaar is van toepassing op alle vergoedingen die plaatsvinden vanuit de basisverzekering (2019). Wij zijn lid van de overkoepelende Organisatie van Nederlandse Tandprothetici. Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen werkt de tandprotheticus zelfstandig aan uw prothese.

In het eerste gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en wordt er gekeken of een en ander te realiseren is. Zowel het aanmeten als het vervaardigen van de prothese, vindt bij ons in de praktijk plaats. Door het persoonlijke contact kan de tandprotheticus alle aandacht schenken aan het maken van uw prothese. U heeft géén verwijzing van een tandarts nodig.

Door de kleinschaligheid van de praktijk zijn wij in staat u een zeer persoonlijke behandeling aan te bieden.

Bij het maken van een nieuwe prothese wordt in overleg met u besproken wat er mogelijk is op het gebied van functie en esthetiek.

Lange Haven 61 Schiedam 010 - 426 74 22 wimhajee@ttphajee.nl www.hajee-kunstgebit.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Waterweg Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).