Bruisende zaken

Nieuwe generatie doet zijn intrede

Nieuwe generatie doet zijn intrede

01-01-2019

Coppens Slaapcomfort is al ruim 35 jaar dé beddenspeciaal-zaak in het Waterweg-gebied. Chris Coppens begon de zaak in 1982. In 2011 werd deze overgenomen door zoon Carlo. Sinds kort werkt ook Luke, de 18-jarige zoon van Carlo, fulltime bij het familiebedrijf dat zich onderscheidt door kwalitatief goede producten, een deskundig advies en een uitstekende service.

We gaan voor 100% tevreden klanten

“Mijn ouders en mijn andere zoon helpen eveneens regelmatig mee”, vertelt Carlo. “Luke krijgt het vak, net als ik, met de paplepel ingegoten. Hij heeft er zin in!”

Kiezen voor kwaliteit

In de sfeervolle showroom van Coppens Slaapcomfort kunt u zich laten inspireren door de nieuwste trends op het gebied van slapen. Van beddengoed tot een compleet ingerichte slaapkamer; u vindt het er allemaal. “Daarbij kiezen we alleen voor betrouwbare leveranciers die de kwaliteit leveren waar we voor staan.”

Kussens

“We hebben een zeer groot assortiment kussens, deze vormen een essentieel verlengstuk van je bed. Daarbij bieden we een uniek uitleenprogramma. Je mag het kussen dat je in de winkel hebt uitgekozen, op proef mee naar huis nemen om het uit te proberen. Ook voor matrassen geldt overigens dat je deze tot drie maanden na aflevering nog kunt omwisselen.”

Persoonlijke service

“Omdat de keuze tegenwoordig zo groot is, zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Wij geven je graag een eerlijk advies. We gaan voor een persoonlijke benadering en proberen jou als klant volledig te ontzorgen. We bezorgen en monteren gratis aan huis, en gaan pas weg als alles is opgeruimd. De oude bedden nemen we ook nog voor je mee. En je hebt altijd met dezelfde, vertrouwde gezichten te maken, dat is wel zo fijn.”

Compliment

In april jl. werd Coppens Slaapcomfort uitgeroepen tot ‘Beste beddenzaak van Nederland’. Op de website Telefoonboek.nl kregen zij van hun klanten gemiddeld een 10! “Dat is een groot compliment. Het geeft aan dat we het goed doen. En zo blijven we het ook gewoon doen!”

Oranjestraat 19-21, Schiedam | 010-4268717 | info@coppensslaapcomfort.nl | www.coppensslaapcomfort.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Waterweg Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).