Bruisende zaken

Vakwerk voor een eerlijke prijs

Vakwerk voor een eerlijke prijs

01-01-2019

“Het contact met de mensen vind ik persoonlijk het leukste”, vertelt René enthousiast. “Ik ben oprecht geïnteresseerd en praat met iedereen.”

Professionals

“Het schilderwerk is echt mijn corebusiness. Inmiddels neem ik zelf geen kwast meer in de hand en concentreer ik me op de organisatie. Ik werk echter al jaren samen met professionals die ik blindelings vertrouw en waar ik mijn handen voor in het vuur durf te steken. Gezamenlijk leveren we vakwerk voor een eerlijke prijs.”

Deskundig advies

Schilderen (binnen en buiten) behoort tot de mogelijkheden, maar ook latex rollen en spuiten, behangen, stuken en het vervangen van glas en kozijnen. “We geven vanuit onze expertise bovendien graag een stuk advies, o.a. met betrekking tot materiaal
- en kleurgebruik.”

Streven naar tevreden klanten

De professionals van René Verhagen Schilderwerken klaren vakkundig en snel de klus. “En altijd met een ‘klant is koning’ mentaliteit. Het houdt niet op als het werk gedaan is; mochten mensen naderhand nog tegen iets aanlopen, dan lossen we dat zo goed mogelijk op. Onze klanten moeten gewoon helemaal tevreden zijn.”

Ook buiten kantooruren

“Voor bijvoorbeeld scholen, dokters
- en tandartspraktijken
- die de hele dag door in bedrijf zijn
- zijn wij ook beschikbaar buiten kantooruren. We komen om 17.30 uur binnen en zorgen dat we om 8.00 uur weer weg zijn.” Dat is pas service! Wil je weten wat René voor je kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via 06-41279124.

maassluis | 010-5928139 www.reneverhagenschilderwerken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Waterweg Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).