Column

Wil je ook je  huid verbeteren?

Wil je ook je huid verbeteren?

01-02-2019

Diamant dermabrasie, de peelingmethode die je huid polijst en je onmiddelijk een zachte, gladde en jongere huid geeft. Diamant dermabrasie is een manier van peelen door diamanten opzetstukjes, die zacht de huid polijsten. De bovenste fijne huidlaag verwijdert door de dermabrasie, waardoor er een nieuwe gladde gezonde huid tevoorschijn komt.

Wilt u meer weten, Bel dan 06-52578303

 

Voor wie is dermabrasie een geschikte behandeling?

De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.

Ook bij tieners boek je mooie resultaten om de huid intensief te reinigen. Heeft uw huid last van acne-littekens, fijne lijntjes en rimpels, sterke verhooring of heeft u een gecombineerde / vette, vale, grove, rokershuid.

Dan is de microdermabrasie het antwoordt voor u. Het effect van een behandeling is gelijk zichtbaar en voelbaar. Afhankelijk van uw huid en de wensen kan een kuur worden geadviseerd. Bovendien is de behandeling ook nog eens pijnloos.
 

De behandeling - dermabrasie

Dermabrasie kan op het hele gezicht uitgevoerd worden. Afhankelijk van de omvang van het gebied dat behandeld wordt, duurt de behandeling 30 minuten tot een uur. Als de behandeling klaar is, wordt de huid ingesmeerd met een crème of een zalf. Dit zorgt ervoor dat de huid beter geneest.
 

Al mijn klanten krijgen persoonlijke aandacht. Ik wil dat dat mijn klanten zich prettig en gemakkelijk bij mij voelen. Dat ze weer ontspannen en zelfverzekerd de deur uit gaan.

Ik ben in de beauty industrie terecht gekomen door van mijn hobby mijn werk te maken. Zo is Beauty & Nails by Daisy ontstaan.

Ik krijg inspiratie doordat elke klant weer anders is. Zo benader ik Nail art voor elke klant weer anders. Iedereen heeft een andere smaak, of het nu om een French manicure, een print of natural look gaat.

Dit geldt ook voor mijn verzorgingsbehandelingen. Ten eerste is verzorging van de huid gewoon heel belangrijk. Een goede huid kan je mooier maken. Behandelingen stem ik af op de conditie van de huid. Of het nu om acne, een verouderde of jonge huid gaat, ik wil dat je weer gaat stralen!

 

De Brauwweg 46, Schiedam | 06-52578303 | www.lovebeautynails.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching