column

Huidverbetering  De nieuwe generatie peelings

Huidverbetering De nieuwe generatie peelings

12-02-2020

Bij Beauty & Skincare maken we gebruik van pHformula die al meer dan 35 jaar producten ontwikkelt op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties. pHformula is daarmee de eerste die wetenschap en ervaring samenbrengt tot uiterst effectieve methodes voor huidverbetering.

Uw uiterlijke verzorging, onze passie!

 

Onze passie om de gezondheid van de huid te verbeteren en onze innovatieve benadering zorgt voor de ontwikkeling van nieuwe producten met multifunctionele voordelen. Dit geeft het hoogst haalbare resultaat voor de veeleisende hedendaagse consument.
 

Meer dan een peeling

pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren.

De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij: Huidveroudering, intensieve rimpelvermindering en het verstrakken van de huid Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea Met een peeling van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk.

De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

In onze moderne en prettige salon staan wij voor je klaar om je alles te kunnen bieden op het gebied van innerlijke en uiterlijke verzorging.

Wij zijn trotse partner van verschillende vooraanstaande merken en streven ernaar elk bezoek bij Beauty & Skincare een prettige beleving te laten zijn.

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies is waar we voor staan.
 

 

Boek nu een gratis intake voor een behandelplan op maat

Rubensplein 8-B, Schiedam 010-2460985 info@beautyskincareschiedam.nl www.beautyskincareschiedam.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV