Column

Ook last van een   oneffen huid?

Ook last van een oneffen huid?

01-03-2019

Of een huid die een onregelmatige structuur vertoont door bijvoorbeeld acnelittekens? Dit is vervelend en kan je erg onzeker maken. Dan biedt TCA Peeling een uitkomst. Deze Trichloorazijnzuur (TCA) peeling is een chemische peeling. Dit kan in verschillende concentraties en dieptes gebruikt worden. Peeling betekent het (af)pellen, ofwel het verwijderen van een laagje huid.

Loop vooral eens binnen bij Daisy!

De dikte van het laagje huid dat wordt verwijderd bepaalt de diepte van een peeling. Een oppervlakkige peeling verwijdert een stukje van de opperhuid of zelfs alleen het laagje dode cellen bovenop de opperhuid. Een mediumdiepe peeling bereikt de lederhuid en wel het bovenste gedeelte daarvan. Een diepe peeling tot slot bereikt het onderste gedeelte van de lederhuid.

TCA peeling is geschikt als:

• De huid een vermoeide, doffe uitstraling heeft. • Pigmentvlekken duidelijk aanwezig zijn. • De huid een grove, onregelmatige structuur heeft. • Bij zichtbare tekenen van zonschade (lijntjes, droogte, vlekken). • Algehele opfrisbeurt van een slappe, verouderde huid. • Intensief herstel van huidbeschadigingen, zoals (acne)littekens.

De huidconditie en/of -aandoening bepaalt welke diepte nodig is voor optimaal resultaat en welke diepte haalbaar is, want niet iedereen kan zomaar een diepe peeling ondergaan. Heeft u interesse dan is het belangrijk om door Beauty by Daisy vakkundig te laten bepalen welke concentratie en diepte voor uw huid het beste zijn.

Al mijn klanten krijgen persoonlijke aandacht. Ik wil dat dat mijn klanten zich prettig en gemakkelijk bij mij voelen.

Weer ontspannen en zelfverzekerd de deur uit gaan.

Zo benader ik Nail art voor elke klant weer anders. Iedereen heeft een andere smaak, of het nu om een French manicure, een print of natural look gaat.

Dit geldt ook voor mijn verzorgingsbehandelingen. Ten eerste is verzorging van de huid gewoon heel belangrijk. Een goede huid kan je mooier maken.

De Brauwweg 46, Schiedam | 06-52578303 | www.lovebeautynails.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching