bruisende zaken

Scheiden doe je niet alleen

Scheiden doe je niet alleen

01-03-2019

Na periode van twijfel toch een besluit genomen. Wil de ander wel scheiden? Hoe gaan we het doen, komen we er wel uit samen? Het is een heftig proces? Het lijkt of het leven is verscheurd.

Vanuit een professionele achtergrond wil ik mensen van alle leeftijden, dus ook kinderen, helpen om met de emoties rond de scheiding om te gaan. Daarnaast spelen eigenwaarde en zelfvertrouwen een belangrijke rol.

Met respect en inlevingsvermogen bied ik u/jou een persoonlijke handreiking.

Ik streef in mijn gesprekken naar openheid en openhartigheid, waarin uw persoonlijke overtuiging en vragen centraal staan. Ik werk vanuit een christelijke inspiratie, maar respecteer de levensvisie en overtuigingen van anderen. Graag ga ik met u samen op zoek naar datgene waarmee u geholpen bent.

Ik kan je helpen! Bel gerust voor vragen of om een afspraak te maken.

Het zal je werkelijk helpen!Psychosociale therapie ds. Rianne Noordzij Ieder mens maakt van alles mee.

Maar als je ballast te zwaar wordt, blijf er dan niet mee rondlopen.

Dat is ongezond en je kan er lichamelijke klachten van krijgen. Vanuit ervaring weet ik dat aandacht en professionele begeleiding ‘heel’ goed werkt.

Een belangrijk deel van mijn praktijk is het aangaan van gesprekken met mensen die, in welke omstandigheden dan ook, willen dat er iemand is die hen begeleidt. Het is de bedoeling dat diegene weer zelfstandig verder kan, zelf beslissingen en verantwoordelijkheid kan nemen. Ik heb aandacht voor ieders levensverhaal.

Contextuele en psychosociale hulpverlening 06-414 80 250 www.riannenoordzij.nl of mail: pastorale@riannenoordzij.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Waterweg Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).