Column

voor afslanken, huidversteviging en contourverbetering LPG Endermologie

voor afslanken, huidversteviging en contourverbetering LPG Endermologie

01-04-2019

Het evenwicht tussen opslaan en afvoeren van vetten is een natuurlijk proces en ondanks een gezonde leefstijl en regelmatig sporten gebeurt het vaak dat het opslaan van vetten toeneemt. Lokale vetophopingen en cellulite worden zichtbaar.

Meer weten? Bel voor meer info of een afspraak 010-2460985

Endermologie is een bewezen effectieve techniek die ontwikkeld en gepatenteerd is door LPG. In wetenschappelijke onderzoeken is aangetoond dat lipomassage de lipolyse verbetert. Het geheim van de efficiëntie van lipomassage is dat het inwerkt op de vetcel. Door behandeling met endermologie wordt de lipolyse aangewakkerd en worden de opgesloten vetten in de vetcel vrijgemaakt en afgevoerd. De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage, die ook zorgt voor versteviging en lymfedrainage.

LPG Endermologie is de oplossing voor het behandelen van cellulite, plaatselijke vetten en verslapte huid. De behandeling is niet pijnlijk. Het werkt heerlijk ontspannend en is een weldaad voor het lichaam.

Het resultaat van LPG Endermologie Een slank en strak silhouet en op een natuurlijke manier 100% natuurlijke methode. Vanaf 6 sessies, behaalt u zichtbaar resultaat en wordt u slanker waar u het wil! Dankzij lipomassage kunt u nu vetten die niet reageren op diëten en sporten duurzaam afvoeren. Al meer dan 25 jaar succesvol toegepast in gerenommeerde centra wereldwijd.

Voor zowel vrouw als man. In onze moderne en prettige salon staan wij voor je klaar om je alles te kunnen bieden op het gebied van innerlijke en uiterlijke verzorging.

Wij zijn trotse partner van verschillende vooraanstaande merken en streven ernaar elk bezoek bij Beauty & Skincare een prettige beleving te laten zijn.

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies is waar we voor staan.

Uw uiterlijke verzorging, onze passie!

Rubensplein 8-B, Schiedam 010-2460985 info@beautyskincareschiedam.nl www.beautyskincareschiedam.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching