bruisende zaken

Van inspiratie tot realisatie!

Van inspiratie tot realisatie!

01-04-2019

Hoe ziet uw droomtuin eruit? Het lijkt zo’n simpele vraag, maar dat is het niet. Uw droomtuin samenstellen is een kunst. U dient met allerlei factoren rekening te houden. Zoals ligging, beschikbare ruimte, de werking van de omgeving, en niet te vergeten: Uw budget. Toch blijven de mogelijkheden eindeloos. Zeker met de groenstylisten van het Staelduinsebos!

Heeft u een tuinprobleem, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Idee & Ontwerp

Om inzicht te krijgen in uw wensen, begint elk ontwerp met een goed gesprek. Onze ervaring in combinatie met uw ideeën en budget vormen immers de basis van ons vak.

Beplanting & Materialen

Met de groenontwerpers van Staelduinsebos worden zelfs de meest creatieve en uitgebreide ontwerpen werkelijkheid. Uw tuin kan namelijk worden ingericht vanuit een overweldigend assortiment aan tuinproducten.

Aanleg & Onderhoud

De aanleg van uw tuin is bij onze mensen in goede handen. Zij hebben ervaring met alle soorten aanlegmethodes, materialen en beplanting. Ook als u slechts enkele wijzigingen in uw tuin wilt aanbrengen, kunt u een beroep op ons doen. Of het nu gaat om ruimtelijke aanpassingen of plant-technische adviezen, we delen onze kennis graag met u.

Mogelijkheden & Maatwerk:

De mogelijkheden met Staelduinsebos zijn grenzeloos. Daktuinen en -terrassen, irrigatiesystemen, straatwerk, houtbouw (overkappingen, vlonder en dergelijke), periodiek onderhoud, we verzorgen het allemaal. Van alleen het ontwerpplan of een nieuw beplantingsplan tot een complete metamorfose!

Taanderijstraat 25a, Vlaardingen | 010-2486991 | info@staelduinsebos.nl | www.staelduinsebos.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Waterweg Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).