COLUMN

Ook de virtuele maagband ervaren?

Ook de virtuele maagband ervaren?

01-05-2019

Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose” een écht-werkende maagband te plaatsen bij mensen die willen afslanken.

Met alle voordelen van een fysieke maagband, maar zonder de nadelen van de fysieke maagband.

En de resultaten van de virtuele maagband zijn, wereldwijd beschouwd, ook nog eens een stuk hoger. Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een fysieke maagband, is de virtuele maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen!

Ik wil je vragen om even stil te staan bij het woord DIEET…

Hoe voel je je dan? Geïnspireerd, ontspannen en enthousiast? Of eerder depressief, beperkt en berooft? Voor meer dan 90% van de mensen geldt het tweede.. Als je jouw eetgedrag écht wil veranderen en je wil duurzaam op gewicht blijven, dan is het belangrijk dat je onbewuste en je bewustzijn samenwerken.

Wist je dat 90% van ons gedrag wordt aangestuurd door ons onbewuste?

Begrijpelijk dat afvallen en op gewicht blijven heel lastig wordt als je dit alleen met je bewustzijn (wilskracht) probeert te doen.

Hoe ziet het programma eruit?

Het Virtuele Maagband-programma bestaat uit 5 sessies. Na de eerste sessie krijg je een MP3 mee die je dagelijks gaat beluisteren, waardoor je zal merken dat je veel sneller voldaan bent, minder eet en meer gewicht zal verliezen.

Voordelen van ons Virtuele Maagbandprogramma

Dankzij de huidige hypnose-technieken kunnen we onder hypnose een ‘normale’ maagband-operatie uitvoeren. Alleen zal dit een denkbeeldige operatie zijn. Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus neemt dit voor waar aan! Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst en geeft jou hetzelfde voldane gevoel. Als je een fysieke maagband zou laten zetten dan moet je je bewust zijn van alle risico’s van zo’n operatie (narcose, ziekenhuisopname, herstelperiode, complicaties, littekens, het financiële plaatje, het risico op bloedpropjes…). Met de virtuele maagband heb je alleen de voordelen.

Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose” een écht-werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken.

ricardo nielsen

Wil je meer weten? Kijk dan op mijn website!

Adm. Lucashof 12, Schiedam | info@ricardonielsen.nl | www.ricardonielsen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching