column

Wil je ook het  verschil voelen?

Wil je ook het verschil voelen?

01-06-2019

De Universal Contour Wrap oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten (als detox behandeling), wordt Universal Contour Wrap vooral omwille zijn afslankende werking als schoonheidsverzorging toegepast.

De Universal Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid en maakt littekens, striemen en cellulite minder zichtbaar. Ook garandeert het een groot en blijvend centimeterverlies. Versteviging en verstrakking! Het is niet ongewoon dat u na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding wordt, toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, is gebaat bij deze verzorging.

De Universal Contour Wrap • Werkt op plaatsen waar omvangvermindering moeilijk is. • Is een geweldige start voor een vermageringskuur. • Werkt de vorming van cellulite tegen. • Verstrakt en verstevigt de huid na zwangerschap of groot gewichtsverlies. • Is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid. • Is er voor iedereen die er goed uit wil zien – snel!

In onze moderne en prettige salon staan wij voor je klaar om je alles te kunnen bieden op het gebied van innerlijke en uiterlijke verzorging.

Wij zijn trotse partner van verschillende vooraanstaande merken en streven ernaar elk bezoek bij Beauty & Skincare een prettige beleving te laten zijn.

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies is waar we voor staan.

Uw uiterlijke verzorging, onze passie!

Rubensplein 8-B, Schiedam 010-2460985 info@beautyskincareschiedam.nl www.beautyskincareschiedam.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching