column

Wat is een skinboosters?

Wat is een skinboosters?

01-07-2019

Skinboosters zijn gesloten ampullen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze zijn samengesteld uit de meest zuivere en natuurlijke ingrediënten met een synergetische werking. Skinboosters worden door middel van oppervlakkige microperforaties (microneedling) in de huid gebracht. Met de Skinboosters kunnen we werken op o.a. de fijne lijntjes, grove huidstructuur of huidverslapping.

Voor wie is de Skinbooster behandeling geschikt

Dit is een beetje verschillend per huidtype en indicatie. Een gemiddelde kuur bestaat uit 3 tot 6 behandelingen met een tussenpoos van 1 tot 2 weken. Hierna ga je het resultaat onderhouden met 1 nabehandeling per 6-8 weken. Maar het is ook mogelijk om na 6 maanden de kuur nogmaals te herhalen.

Hoeveel behandelingen heb je nodig

Al mijn klanten krijgen persoonlijke aandacht. Ik wil dat dat mijn klanten zich prettig en gemakkelijk bij mij voelen.

Weer ontspannen en zelfverzekerd de deur uit gaan.

Zo benader ik Nail art voor elke klant weer anders. Iedereen heeft een andere smaak, of het nu om een French manicure, een print of natural look gaat.

Dit geldt ook voor mijn verzorgingsbehandelingen. Ten eerste is verzorging van de huid gewoon heel belangrijk. Een goede huid kan je mooier maken.

Loop vooral eens binnen bij Daisy!

De Brauwweg 46, Schiedam | 06-52578303 | www.lovebeautynails.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching