bruisende zaken

Ben jij klaar  voor de zomer?

Ben jij klaar voor de zomer?

01-08-2019

Of je nu op vakantie gaat of niet, met deze heerlijke acties kan jouw zomer niet meer stuk! Ben je benieuwd wat wij deze maand augustus voor jouw in petto hebben, lees dan snel verder.

Pedicure en manicure met of zonder gelnagellak

Heeft last van uw voeten of last van bijvoorbeeld eelt of likdoorns? Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoren ook tot hun taken. Een heerlijke voetmassage behoort ook tot de mogelijkheden. Mogen je voeten weer pronken? Laat ze door ons verzorgen. En aanvullend kunnen we ze behandelen met gelnagellak, aan u de keuze.

Waxing

Kom nu je benen en bikinilijn harsen en krijg oksels harsen gratis van ons!

Marc Inbane spraytan

Een prachtige natuurlijk bruine kleur door onze professionele spraytan of door de thuisproducten. Nu ook tijdelijk bij aanschaf van de Marc Inbane spray en handschoen voor thuis een gratis toilettas (op = op).

Wimperextensions en wimperlift

Laat een mooie set wimpers, One by One van Misencil plaatsen of je wimpers liften, dan epileren wij voor een mooie oogopslag ook nog je wenkbrauwen.

In onze moderne en prettige salon staan wij voor je klaar om je alles te kunnen bieden op het gebied van innerlijke en uiterlijke verzorging.

Wij zijn trotse partner van verschillende vooraanstaande merken en streven ernaar elk bezoek bij Beauty & Skincare een prettige beleving te laten zijn.

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies is waar we voor staan.

Uw uiterlijke verzorging, onze passie!

Meer weten? Bel voor meer info of een afspraak 010-2460985

Rubensplein 8-B, Schiedam 010-2460985 info@beautyskincareschiedam.nl www.beautyskincareschiedam.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching