column

Doe mee met  de workshops

Doe mee met de workshops

01-08-2019

Ieder mens maakt van alles mee. Maar als je ballast te zwaar wordt, blijf er dan niet mee rondlopen. Dat is ongezond en je kan er lichamelijke klachten van krijgen. Vanuit ervaring weet ik dat aandacht en professionele begeleiding ‘heel’ goed werken.

Meditatief schilderen

Je hoeft niet als Rembrandt te kunnen schilderen voor deze workshop. Na een geleide meditatie laat je je door kleur en vorm ‘leiden’. Op deze manier leer je je bewust worden van je innerlijke ‘zelf’ zodat je meer zelfvertrouwen krijgt. Met enthousiasme, passie en creativiteit in een kleine groep van vier personen werken wij aan de keukentafel.

Wanneer: 6 september, 20 september, 1 november van 13.30
- 16.00 uur.

Verdriet delen aan de keukentafel

Mensen, jong en oud hebben te maken met verdriet en teleurstelling en kan de realiteit van het gemis groot zijn. Het kan goed zijn om verdriet te delen. Rouw verwerk je niet, maar je kan er wel mee leren omgaan. Rouw is rauw, heeft scherpe kanten. Gedeeld verdriet kan deze randjes wat doen slijpen. In een vertrouwde setting aan de keukentafel organiseer ik een workshop “Verdriet delen aan de keukentafel” voor jong en oud.

Wanneer: 2 september, 7 oktober, 4 november en 2 december van 13.30
- 16.00 uur.

Wandelen met ‘reisgenoten’

Door wat je hebt meegemaakt kan je je voelen als geknakt riet, maar je innerlijke ‘ik’ breekt niet. Ik start met een inspirerende ‘reisgenoot’, een stilte meditatie waarna wij wandelend aan de slag gaan met vragen die je bezig houden. Wandelen stimuleert lichaam en geest en zorgt dat je denken in balans komt met je voelen.

Wanneer: vrijdag 30 augustus, 13 september, 27 september, 4 oktober, 18 oktober van 10.00
- 11.00 uur

Geef je op via de mail: pastorale@riannenoordzij.nl of bel 06 414 80 250

Psychosociale therapie ds. Rianne Noordzij Een belangrijk deel van mijn praktijk is het aangaan van gesprekken met mensen die, in welke omstandigheden dan ook, willen dat er iemand is die hen begeleidt. Het is de bedoeling dat diegene weer zelfstandig verder kan, zelf beslissingen en verantwoordelijkheid kan nemen. Ik heb aandacht voor ieders levensverhaal.

Contextuele en psychosociale hulpverlening 06-414 80 250 www.riannenoordzij.nl of mail: pastorale@riannenoordzij.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV