Bruisende zaken

De beste zorg  voor je mond

De beste zorg voor je mond

01-09-2019

Een fris, schoon en gezond gebit, wie wil dat nu niet? Daarom is het verstandig om regelmatig een bezoekje te brengen aan een mondhygiënist. Mensen uit Zaandam en omstreken kunnen hiervoor bijvoorbeeld terecht bij Medi-Mondzorg Mondhygiënisten, gevestigd in Gezondheidscentrum Zaandam Oost aan de Heijermansstraat 143A te Zaandam.

“Patiënten zijn van harte welkom in mijn fris en fruitige praktijk, met gratis parkeergelegenheid”

“Ik ben inmiddels 36 jaar mondhygiënist, waarvan ik 32 jaar, tot oktober 2015, op poli kaakchirurgie in het Zaans Medisch Centrum heb gewerkt. In 2004 deed zich daar de mogelijkheid voor me zelfstandig te vestigen. Door veranderingen binnen het Zaans Medisch Centrum moest ik op zoek naar een nieuwe locatie voor mijn praktijk, vandaar dat ik ‘verhuisd’ ben naar Gezondheidscentrum Zaandam Oost (dit is schuin tegenover het ZMC). Ik werk overigens nog steeds nauw samen met de kaakchirurgen en al mijn patiënten zijn destijds gewoon ‘meeverhuisd’. Ook nieuwe patiënten zijn van harte welkom. Een verwijzing is niet nodig.” Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht? “Uiteraard voor alle standaard mondhygiënische behandelingen. Daarnaast ben ik door mijn jarenlange werkervaring in het ziekenhuis en de nauwe samenwerking met de afdeling kaakchirurgie inmiddels specialist op het gebied van implantaten, tandvleesproblematiek en slechte adem.” Waarom moet men naar een mondhygiënist? “Omdat wij via voorlichting en behandeling tandvleesproblemen en gaatjes proberen te voorkomen, adviseren hoe een gebit het best schoongemaakt kan worden en simpelweg bijdragen aan een fris, schoon en gezond gebit. Wij bieden een stukje preventie, waardoor ernstige gebitsklachten kunnen worden voorkomen.” Vergoedt de verzekering dit? “Afhankelijk van de aanvullende tandartsverzekering wordt de behandeling bij Medi-Mondzorg geheel of gedeeltelijk vergoed. Om mijn patiënten te ontzorgen neem ik het contact met de verzekeraar uit handen.”

Heijermansstraat 143-A | Zaandam 075-6414653 Eigenaar: Willy Kloosterboer-Eschweiler www.medi-mondzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Ben jij flexibel?
Ben jij flexibel?
De Zaanstreek Bruist

Voorkomen is beter dan genezen...
Voorkomen is beter dan genezen...
De Zaanstreek Bruist

De oplossing is Mentorschap.
De oplossing is Mentorschap.
De Zaanstreek Bruist


Het is veilig
Het is veilig
De Zaanstreek Bruist


Minder mensen,  meer verbondenheid
Minder mensen, meer verbondenheid
De Zaanstreek Bruist


Corona
Corona
De Zaanstreek BruistNazorg
Nazorg
De Zaanstreek BruistWeten & begrijpen
Weten & begrijpen
De Zaanstreek Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).