Bruisende zaken

Scoor een nieuwe outfit  & steun een goed doel

Scoor een nieuwe outfit & steun een goed doel

01-09-2019

Tweedehands kinderkleding een nieuw leven geven en tegelijkertijd goede doelen steunen. Dat is precies wat ze doen bij Bestforlast Kidsfashion.

Winterkleding “Bij Bestforlast Kidsfashion zamelen wij duurzame kleding en schoenen in voor kinderen in de leeftijd van nul tot en met twaalf jaar”, vertelt eigenaresse Breda enthousiast. “Momenteel specifiek winterkleding. Zodra we voldoende kleding hebben ontvangen, maken wij hier mooie setjes van die we vervolgens via Facebook, Marktplaats en Instagram verkopen.” Goede doelen 30% van de opbrengst gaat naar de inbrenger van de kleding en aan het eind van elk seizoen gaat een deel van de totale opbrengst naar de geselecteerde goede doelen. “De goede doelen die wij hiermee steunen zijn het Prinses Maxima Centrum en Kinderen van de Voedselbank. Ik vind het geweldig dat ik met Bestforlast Kidsfashion bezig mag zijn met wat ik het liefste doe. Stylen en met kleding bezig zijn is echt mijn passie en dan kan ik er nu ook nog eens goede doelen mee steunen. Hoe mooi is dat?!” Zo goed als nieuw Brenda benadrukt dat ‘tweedehands’ niks zegt over de kwaliteit van de kleding die zij verkoopt. “Alles wat wordt ingebracht, wordt nauwkeurig geselecteerd. Daardoor kun je ervan uitgaan dat wat je bij ons koopt zo goed als nieuw is. Maar dan tegen een veel leuker prijsje dan wanneer je het daadwerkelijk nieuw koopt. En je steunt er dus ook nog eens een goed doel mee!” Toekomstdroom Voorlopig ligt de focus op verkoop via onlinekanalen, maar ondertussen droomt Brenda van een eigen winkeltje met een goedlopende webshop. “Met zoveel mogelijk tevreden klanten en natuurlijk enorme bijdragen voor de goede doelen!” Heb jij ook duurzame kinderkleding liggen die je zou willen verkopen via Bestforlast. Stuur dan een mailtje naar best4last-kidsfashion@hotmail.com.

Houd de Facebookpagina en Instagram-account van Bestforlast Kidsfashion bovendien goed in de gaten om te zien wanneer ze starten met de verkoop.

Bestforlast Kidsfashion | Wormerveer | Eigenaar: Brenda Oosterholt | best4last-kidsfashion@hotmail.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Ben jij flexibel?
Ben jij flexibel?
De Zaanstreek Bruist

Voorkomen is beter dan genezen...
Voorkomen is beter dan genezen...
De Zaanstreek Bruist

De oplossing is Mentorschap.
De oplossing is Mentorschap.
De Zaanstreek Bruist


Het is veilig
Het is veilig
De Zaanstreek Bruist


Minder mensen,  meer verbondenheid
Minder mensen, meer verbondenheid
De Zaanstreek Bruist


Corona
Corona
De Zaanstreek BruistNazorg
Nazorg
De Zaanstreek BruistWeten & begrijpen
Weten & begrijpen
De Zaanstreek Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).