bruisende zaken

Alles onder één dak

Alles onder één dak

01-11-2019

Een lang gekoesterde droom kwam voor Stephanie Timmerman in 2008 uit. Na 9 jaar een praktijk aan huis gehad te hebben, opende zij haar eigen Beauty, Spa & Health Center in Haarlem. De naam verandert 2 jaar later, na een vernieuwde visie en complete re-styling, in BEAU VICTOIRE Health Beauty & Wellnesscenter.

In professionele handen bij Beau Victoire

Hier bundelt ze momenteel 21 jaar aan opleiding en ervaring onder één dak om zowel man en vrouw als tiener van goed advies te voorzien en een behandeling en producten op maat aan te bieden. Ze werkt exclusief op afspraak zodat ze elke klant de aandacht kan geven die nodig is.

Van top tot teen Stephanie is een echte pionier op het gebied van huidverbetering, permanent ontharen (blanke en donkere huid m/v), pedicuren voor diabetici, reumapatiënten en mensen met huid- en nagelschimmels. Naast vakkennis is het voor haar absoluut een must om met de allerbeste producten en apparatuur te werken. Hierdoor kun jij er zeker van zijn dat je van top tot teen goed wordt behandeld. Denk hierbij niet alleen aan diverse schoonheidsbehandelingen, maar bijvoorbeeld ook aan anti-ageing, medische behandelingen, sportbegeleiding, weightmanagement, cellulite behandeling en zelfs ontspanning in de privé sauna. En dat is nog lang niet alles! Specialistisch BEAU VICTOIRE staat voor professionaliteit, exclusiviteit, comfort en individuele begeleiding. Een verzorgd en gezond lichaam is voor iedereen weggelegd. Stephanie houdt rekening met verschillende wensen, achtergronden, huidsoorten en huidtypes. Een gepigmenteerde donkere huid moet bijvoorbeeld bij IPL (permanent ontharen) anders worden behandeld dan bij een blanke huid.

Ook voor jou Iedereen is welkom bij BEAU VICTOIRE. Er worden tevens diverse arrangementen, workshops en cursussen aangeboden. Zo kun je bijvoorbeeld een wellness- of bruidsarrangement boeken desgewenst met een hapje en drankje. Een cursus manicure of make-up workshop. Daarbij heeft Stephanie ruim 13 jaar ervaring op het gebied van huid- en haarverzorging (pruiken/lacewigs), massage en visagie bij (ex)kankerpatiënten. Zowel de blanke als donkere huid, Europees en Black hair. Ze weet hoe fijn zij het vinden te kunnen genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling, manicure of massage of om in alle rust te kunnen ontspannen in de sauna. Daarom is het zelfs mogelijk om de privésauna met comfort climate system af te huren.

Ben jij meer geïnteresseerd in fashion? Dan kun je bij BEAU VICTOIRE terecht voor unieke items kleding, schoenen, accessoires en exclusieve sieraden voor hem en haar. Verras een dierbare met een cadeau- of saunabon en je zit altijd goed! Waarschijnlijk is het ondertussen wel duidelijk geworden dat Stephanie ook jou blij kan maken. Ga daarom eens bij haar langs en geniet alleen of samen met vrienden, familie en/of collega’s. Voor bedrijven is het zelfs leuk om een cadeaubon van BEAU VICTOIRE te geven aan werknemers. Zo verschijnt iedereen weer uitgerust op de werkvloer.

“Mensen komen vanuit heel Nederland voor de uitgebreide kennis en kunde van Stephanie”

BEAU VICTOIRE Health Beauty & Wellnesscenter | Ondernemer: Stephanie Timmerman Stuyvesantstraat 91 zwart, Haarlem | 06-15314179 | info@beauvictoire.nl | www.beauvictoire.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Ben jij flexibel?
Ben jij flexibel?
De Zaanstreek Bruist

Voorkomen is beter dan genezen...
Voorkomen is beter dan genezen...
De Zaanstreek Bruist

De oplossing is Mentorschap.
De oplossing is Mentorschap.
De Zaanstreek Bruist


Het is veilig
Het is veilig
De Zaanstreek Bruist


Minder mensen,  meer verbondenheid
Minder mensen, meer verbondenheid
De Zaanstreek Bruist


Corona
Corona
De Zaanstreek BruistNazorg
Nazorg
De Zaanstreek BruistWeten & begrijpen
Weten & begrijpen
De Zaanstreek BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).