Bruisende zaken

Kom samen tot een oplossing

Kom samen tot een oplossing

01-11-2019

Jan Geerling is opgegroeid in een gezin van ondernemers. Hij leerde dan ook snel om in te spelen op de vraag van de consument. Dit nam Jan erg letterlijk en dat levert hem veel succes op met zijn praktijk “Ik Zal Je Helpen”. Hier helpt hij jou bij het zoeken naar een oplossing voor de problemen waar je tegenaan loopt.

“Ik ben de aangewezen persoon om jou te helpen”

Uitgebreide hulp Of het nu gaat om een lopend conflict, het in balans brengen van inkomsten en uitgaven, de begeleiding bij financiële zaken of het opzetten van de onderneming voor starters, Jan kan hierbij hulp bieden. Hij heeft niet alleen veel ervaring en kennis als mediator
- conflictbemiddelaar, maar ook als coach. Ook ouderen die niet meer weten hoe ze hun financiën moeten regelen en bij wie ze moeten zijn voor advies kunnen bij zijn praktijk terecht.

Een juiste beslissing of passende oplossing Jan kijkt als mediator hoe een conflictsituatie opgelost kan worden, voordat deze escaleert. Dit scheelt aan het eind van de streep een hoop frustratie en kan je de kosten van een advocaat besparen. Maar ook voor financiële begeleiding ben je bij Jan aan het juiste adres. Zo kun je er samen voor zorgen dat je de financiële zaken weer op orde hebt. Vaak kun je niet alleen kosten besparen door zaken anders te doen, maar ook door het nemen van de juiste beslissingen.

Meer dan je verwacht Dankzij zijn ervaring met mensen en betrouwbare persoonlijkheid kan Jan veel voor je betekenen. Dit doet hij graag in zijn mooie praktijk, bij jou thuis, op afstand of op een locatie waar jij je prettig voelt.

Wil jij weten wat Jan voor jou kan betekenen en of hij kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met hem op voor een gratis intake.

Ik Zal Je Helpen | Ondernemer: Jan Geerling | Westerwatering Zaandam | 06- 284 186 99 | info@ikzaljehelpen.nu | www.ikzaljehelpen.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Ben jij flexibel?
Ben jij flexibel?
De Zaanstreek Bruist

Voorkomen is beter dan genezen...
Voorkomen is beter dan genezen...
De Zaanstreek Bruist

De oplossing is Mentorschap.
De oplossing is Mentorschap.
De Zaanstreek Bruist


Het is veilig
Het is veilig
De Zaanstreek Bruist


Minder mensen,  meer verbondenheid
Minder mensen, meer verbondenheid
De Zaanstreek Bruist


Corona
Corona
De Zaanstreek BruistNazorg
Nazorg
De Zaanstreek BruistWeten & begrijpen
Weten & begrijpen
De Zaanstreek BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).