bruisende zaken

Waarom Hizi Hair Assendelft?

Waarom Hizi Hair Assendelft?

01-12-2019

Bij de Hizi Hair kapsalon in Assendelft kun je 6 dagen per week terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar. Ook iedere laatste zondag van de maand zijn we geopend. We hebben ruime openingstijden en je kunt vooraf een afspraak maken net wanneer het jou goed uitkomt.

JOUW PERSOONLIJKE HIZI HAIR CARD Met je persoonlijke Hizi Hair Card profiteer je in onze kapsalons en in onze webshop van vele voordelen. Zo krijg je altijd 10% korting op je haarbehandeling en 30% korting op de professionele haarproducten.

Onze haarstylisten en kleurexperts gaan met passie te werk en zijn op de hoogte van de laatste trends, technieken en haar behandelingen. Je krijgt altijd een persoonlijk advies over het kapsel dat het best bij je past. Wij vertrouwen al jaren op Kérastase, Olaplex en L’Oréal Professionnel voor de verzorging, kleur en styling van jouw haar. Voorafgaand maken we altijd een prijsafspraak, dus geen verrassingen achteraf. Bovendien geven wij 100% garantie op mooi haar en onze producten.

Een bezoek aan Hizi Hair Assendelft is echt een momentje voor jezelf met de ontspannende wasmassage in een massagestoel. Ons team van kappers staat altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je met mooi haar en een opgefrist gevoel onze kapsalon uitloopt.

Maak je afspraak bij Hizi Hair Assendelft en ervaar zelf waarom wij zeggen: iedere dag mooi.

Kaaikhof 19, Assendelft 0756573570 hizihair54@gmail.com www.hizihair.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding