Column

Goede voornemens

Goede voornemens

01-12-2019

En dan is het alweer december. De feestmaand en tevens de laatste maand van een jaar dat weer voorbijgevlogen is. En dan ga je in december al wel een beetje nadenken over het nieuwe jaar. Wat ga ik volgend jaar anders of beter doen?

Deze maand hebben die goede voornemens toch nog geen zin. We eten veel meer, we drinken een glaasje te veel en stoppen met roken is nu al helemaal niet aan de orde. Iets wat in januari vast wel gaat lukken.

Wat veel mensen niet weten, is dat al deze goede voornemens ook effect hebben op de gezondheid van ons gebit. Dus mocht u denken aan een dieet, minder snoepen of stoppen met roken is het ook heel fijn en ondersteunend om jezelf te belonen met een bezoek aan de mondhygiënist. Ik kan wat goede tips geven om het nog langer vol te houden en het gebit reinigen, zodat dat ook een stimulans is om door te gaan. Misschien ook iets om te overdenken in december. Bel mij gerust voor een afspraak in januari.

Fijne feestdagen! Uw behandeling bij de mondhygiënist wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende tandartsverzekering en dat van uw kind tot 18 jaar uit het basispakket (zonder eigen risico kosten).Willy Kloosterboer is al 35 jaar mondhygiënist waarvan ze 32 jaar op de poli kaakchirurgie in het Zaans Medisch Centrum heeft gewerkt. Vanaf 2004 is zij vrij gevestigd. Zij werkt nog steeds nauw samen met de kaakchirurgen van het ziekenhuis. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom.

Heijermansstraat 143-A 1502 DJ Zaandam 075-6414653 www.medi-mondzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)