bruisende zaken

Be the beautiful you!

Be the beautiful you!

01-01-2020

Vraag Jennifer Bouwman naar de behandelingen die zij biedt in haar salon en haar lachende antwoord is: “Heb je even?”. Het aanbod van Beauty & Body Clinic Zaanstad is namelijk zeer uitgebreid. “En dat is precies wat mijn werk zo leuk maakt.”

Tot snel bij Beauty & Body Clinic Zaanstad

Creëer volume! Een andere naam voor Russian Volume is 3D wimperextensions of Volume Lashes. Bij de One by One techniek plaatsen we één individuele wimperextension op één individuele natuurlijke wimper. Bij de Russian Volume plaatsen we meerdere wimperextensions op één natuurlijke wimper. Hierdoor is het mogelijk om een enorm volume te creëren. Afhankelijk van het aantal eigen natuurlijke wimpers en het gewenste volume, bepalen we het aantal wimperextensions. Dit kan 2D tot en met 6D worden.

LVL Lash Lifting Lash Lifting, of wimperlifting, is een behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden door siliconen pads gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beautybranche en is toepasbaar op alle wimpers, zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek worden de wimpers verlengd waardoor je een wijder ogende en sprekendere blik krijgt.

Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden

Beauty & Body Clinic | Eigenaresse: Jennifer Bouwman Mahoniehout 10-12 Zaandam | 06-57700603 | www.beauty-and-body-clinic.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding