bruisende zaken

Zó veel meer dan  ‘gewoon’ een pizzeria…

Zó veel meer dan ‘gewoon’ een pizzeria…

01-02-2020

Al bij de opening van de eerste vestiging van De Pizzabakkers in Amsterdam waren Joke en Vincent enthousiast over het concept. Toen het bedrijf veranderde in een franchiseformule, was het voor hen dan ook snel duidelijk: ook zij wilden een eigen vestiging van De Pizzabakkers openen.

‘Voor de lekkerste pizza’s van Zaandam moet je bij ons zijn’

Zo gezegd, zo gedaan en sinds mei 2018 runt het tweetal De Pizzabakkers in Zaandam. Joke: “We hebben hiervoor ook altijd onze eigen restaurants gehad en het concept van De Pizzabakkers voelde voor ons meteen vanaf de eerste kennismaking goed. Zelf omschrijf ik het vaak als ‘professioneel knullig’, maar dat is juist ook de charme en maakt het tot een knus en laagdrempelig familierestaurant waar iedereen zich welkom voelt.” Focus op pizza “De Pizzabakkers is geen standaard pizzeria”, bena-drukt Joke. “Daar kun je vaak, behalve pizza’s, nog veel meer (Italiaanse) gerechten bestellen. Wij zijn echte pizzabakkers en serveren dan ook alleen pizza’s die op ambachtelijke wijze worden gebakken in een Italiaanse houtoven. Los van de voorgerechten, salades en desserts dan, maar de focus ligt bij ons echt op de pizza’s die we beleggen met uitsluitend verse ingrediënten. Geen standaard pizza’s overigens, voor een Pizza Hawaï moet je dus niet bij ons zijn”, voegt ze lachend toe.

Begrip in Zaandam Vincent en Joke zijn trots op wat ze met hun vestiging hebben neergezet. “Het is een geweldige zaak in zo’n beetje het mooiste pand van Zaandam. Het bevalt ons echt ontzettend goed en we zien het elke dag weer als onze uitdaging om al onze gasten volledig in de watten te leggen. Die gastvrijheid zit in ons bloed en eigenlijk is wat dat betreft niets ons te gek. Alles om ervoor te zorgen dat De Pizzabakkers uitgroeit tot een begrip in Zaandam, waar iedereen zich welkom voelt.”

Eigenaren: Joke en Vincent Calonaci | De Pizzabakkers Zaandam | Dam 36, Zaandam 075-6150194 | www.depizzabakkers.nl/zaandam

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding