Adverteren werkt!

bruisende zaken

Effectief  en blijvend afvallen

Effectief en blijvend afvallen

01-02-2020

Lange tijd vocht Annemiek Hendrikse zelf tegen de kilo’s. Ze probeerde verschillende diëten, maar niets leek te werken. Tot ze hoorde van Easyslim.nu. Ze besloot het gewoon eens te proberen en stond versteld van de resultaten.

Boek deze maand een intake + proef-behandeling voor slechts €39,-

Daarom verdiepte ze zich verder in de methode en enkele maanden later opende ze haar eigen Easyslim.nu vestiging in Zaandam. Later kwam daar ook nog een tweede vestiging bij, in Amsterdam-Noord.

Zo werkt het Bij de afslankstudio’s van Easyslim.nu wordt gewerkt met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound, elektrostimulatie en lymfedrainage. “Ons apparaat zorgt ervoor dat je snel in omvang kunt verminderen en dat bovendien je huid niet slap wordt. Sterker nog: zelfs een reeds slap geworden huid, wordt weer strakker”, aldus Annemiek Hendrikse, oprichter van Easyslim.nu Zaandam & Amsterdam-Noord.

De juiste behandeling voor jou Annemiek legt uit: ”De klant komt eerst voor een intake, waarbij we precies uitleggen hoe ons apparaat werkt en wat we verder kunnen betekenen. We luisteren naar wat de klant wil bereiken en vertellen hoe dit kan. We bespreken wat en hoe iemand zelf zijn eetpatroon kan aanpassen en stimuleren dat ‘de knop’ in iemands hoofd ook omgaat. Ook hebben we een maaltijd vervangende mix ontwikkeld: Easique®.

Het is het complete pakket van onze diensten en producten wat Easyslim.nu uniek maakt en het is voor iedereen”, zegt Annemiek enthousiast.

Wil je meer weten? Neem dan eens contact op!

Easyslim.nu Zaandam Eigenaresse: Annemiek Hendrikse Kleine Tocht 6A, Zaandam 0610385420 Zaandam@easyslim.nu www.easyslim.nu/zaandam

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).