bruisende zaken

Hulp bij het maken van de juiste keuzes

Hulp bij het maken van de juiste keuzes

01-03-2020

Met haar bedrijf Koning Bewindvoering en Budgetbeheer houdt Carla Koning zich bezig met bewindvoering, curatele mentorschap en budgetbeheer. Hiermee neemt ze financiële zaken uit handen voor mensen die zelf niet (meer) in staat zijn om dit uit te voeren. Wanneer je het kantoor binnenloopt zal je meteen iets opvallen: er werken alleen maar vrouwen. Stuk voor stuk staan zij niet boven de cliënt, maar juist naast de cliënt.

“Wij communiceren en overleggen veel met onze cliënten”

Uitstekende communicatie U kunt bij Koning Bewindvoering en Budgetbeheer altijd rekenen op duidelijke communicatie. De werkwijze is transparant en zoveel mogelijk beslissingen worden in overleg met de cliënt genomen. Zo worden de beste keuzes voor de cliënt gemaakt. Wil een cliënt wat vragen of overleggen? Daar zijn er volop mogelijkheden voor. Het kantoor is vier dagen per week telefonisch bereikbaar en u bent ook welkom om langs te komen.

Geef al uw zorgen uit handen Bij Koning Bewindvoering en Budgetbeheer worden alle zorgen uit handen genomen. Ze regelen financiële zaken en het nemen van goede beslissingen over de zorg, maar kunnen ook het nalatenschap van cliënten regelen. Daarnaast werken ze veel samen met andere organisaties. Hebben ze een bepaalde expertise niet in huis? Dan schakelen ze de hulp in van een specialist, zoals een advocaat of verzekeringskantoor.

Wanneer is bewindvoering of mentorschap de oplossing? Bewindvoering en mentorschap zijn een uitkomst voor bijvoorbeeld ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. Ook voor mensen met grote schulden kan bewindvoering of budgetbeheer veel opleveren.

Wilt u graag gebruikmaken van een van de diensten van Koning Bewindvoering en Budgetbeheer? Of wilt u er graag wat meer over horen? Breng dan eens een bezoek aan het kantoor of neem telefonisch contact op.

Bewindvoerder inschakelen? Bel naar 075-711 21 22 voor een intakegesprek.

Nicolaes Maesstraat 2 - 114 , Zaandam | 075 7112122 | info@koningbewindvoering.nl | www.koningbewindvoering.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)