Column

Week van de mondhygiënist

Week van de mondhygiënist

01-03-2020

Maandag 16 t/m zondag 22 maart 2020 is de Week van de Mondhygiënist. Het thema dit jaar is: “Stralen doe je met een gezonde mond”.

Ook Medi-Mondzorg Mondhygiënisten doet dit jaar natuurlijk weer mee aan deze bijzondere week. Wij houden op dinsdag 17 en woensdag 18 maart van 09.00 tot 12.00 uur inloopochtenden. Tijdens deze ochtenden bent u, zonder afspraak, van harte welkom voor een check-up van uw gebit. U kunt dan bij ons in de stoel plaatsnemen en wij controleren uw gebit op de gezondheid en geven nuttige tips en behandeladviezen. Deze check-up is gratis en kan tot mooie inzichten leiden. Mocht het nodig zijn, kunt u zich meteen bij ons inschrijven als patiënt en een afspraak maken voor een vervolgbehandeling. De behandeling door de mondhygiënist wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit uw aanvullende tandartsverzekering.

Verder ontvangt u bij Etos, bij aankoop van mondzorgproducten in week 9 t/m 12, een waardebon voor een gratis check-up van maximaal 15 minuten bij een deelnemende mondhygiënist. Ook aan deze actie doet Medi-Mondzorg Mondhygiënisten mee. U kunt dan bellen voor een afspraak.

Kom dus gerust langs bij onze stand in Gezondheidscentrum Zaandam Oost op dinsdag 17 en woensdag 18 maart! Wij staan voor u klaar!

Heijermansstraat 143-A 1502 DJ Zaandam 075-6414653 www.medi-mondzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)