Column

Heeft u ook zo’n last van alle papieren?

Heeft u ook zo’n last van alle papieren?

01-03-2020

Elke dag als de postbode in de straat komt, krijg je een naar gevoel. Weer een brievenbus vol ellende. Je besluit om de post maar niet meer open te maken, omdat elke melding telkens slecht nieuws betekent. Alle vorderingen en ook de betaling van je vaste lasten, je kan het niet meer overzien.

Telkens word je benaderd via de mail en telefoon door vriendelijke mensen, die wederom van je eisen dat er snel een veel te hoog bedrag betaald moet worden. Weer een formulier wat ingevuld moet worden. Kortom: je kan er allemaal niet meer tegen.

De oplossing is vrij simpel...

Bewindvoering! Dit betekent dat wij alle betalingen van zowel de vaste lasten zoals de huur/zorg/telefonie of energie van je overnemen. Wij zorgen voor een goed onderbouwd Budgetplan en met toestemming van de Rechtbank word je dan onder bewind geplaatst. Naast de vaste lasten nemen wij contact op met alle schuldeisers en maken kenbaar dat alle correspondentie via ons kantoor gaat verlopen. Het opstarten van betalingsregelen welke passen binnen het budget en de daarbij behorende onderhandelingen met de schuldeisers is één van onze bezigheden. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat alles weer soepel gaat verlopen en dat je niet meer lastig wordt gevallen door schuldeisers.

Hoe te regelen Een simpel telefoontje of mailbericht en wij maken met u een afspraak. Wij zijn een gespecialiseerd, door de Rechtbank erkend en gecontroleerd Bewindvoering kantoor. Lid van Branchevereniging PBI. Het eerste gesprek is een kennismaking en de inventarisatie. Na afloop van het gesprek kunnen wij verder gaan samenwerken als wij beiden het “goede gevoel”, dat er een klik is.

Bel of mail ons!Koning Bewindvoering en Budgetbeheer wordt geleid door Carla Koning. “Ik houd mij bezig met financiële dienstverlening zoals administratieve dienstverlening, budgetbeheer, beschermingsbewind en curatele. Ik onderhoud een goede samenwerking met andere bewind-voerders, om u zo optimaal van dienst te kunnen zijn.”

Koning Bewindvoering en Budgetbeheer Nicolaes Maesstraat 2 - 114 , Zaandam 075 7112122 info@koningbewindvoering.nl www.koningbewindvoering.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding