bruisende zaken

Dé taartenspeciaalzaak  van de Zaanstreek

Dé taartenspeciaalzaak van de Zaanstreek

01-03-2020

“Als jij me tien jaar geleden had verteld dat ik een cake designer zou worden, had ik je uitgelachen! Ik en taarten? Nee, ik heb IBMS gestudeerd met de focus op Internationale Business. Taart hoort daar niet bij! Of toch wel?”

“Proef een stukje liefde!”

En zo zit Wid nu inmiddels alweer vijf jaar in Zaandam met haar CakeBar. Geheel gefocust op taart op maat voor elke gelegenheid, kinderfeestjes, taartenworkshops en een specialiteit in bruidstaarten.

Van hobby naar professie “Op een nacht werd ik wakker met ‘MadeWidLove’ in mijn hoofd”, vertelt Wid. “En toen viel het kwartje! Na een miskoop van een prachtige taart voor mijn dochter haar eerste verjaardag, die helaas allesbehalve lekker was, ben ik zelf gaan oefenen, zodat er de volgende keer wél een lekkere verjaardagstaart op tafel zou staan. Maar dat ik het zó leuk zou vinden, was een verrassing! En zo maakte ik een business van mijn hobby!” Diversiteit in design én smaak Naast het ruime assortiment op haar webshop, staat Wid vooral bekend om haar ‘taart op maat’ mogelijkheden. Zo maakt ze voor elke gelegenheid iets unieks; een mix van diverse designs of ze tovert een samen met haar klant gemaakte schets om tot een taart. “Naast de focus op de ‘looks’ van de taart, is de smaak natuurlijk net zo belangrijk.” Daarom biedt Wid een ruime keuze aan cake en vullingen. “Zo heb je voor iedereen een passende smaak, want smaken verschillen. De een wil liever luchtig gebak, terwijl de ander zijn genot haalt uit een heuse ‘Chocolate Heaven’ of de inmiddels bestverkochte ‘Red Velvet’. En zo kun je steeds een andere smaak proberen.” A party without cake is just a meeting! Neem contact op met Wid via haar website, bel haar of stuur een appje om de mogelijkheden te bespreken of om een afspraak in te plannen.

Eigenaar: Wid Al Tamimi | MadeWidLove CakeBar Peperstraat 10, Zaandam | 06-14427176 www.madewidlove.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)