BRUISENDE COLUMN

Paaseieren gevonden? aan tafel!

Paaseieren gevonden? aan tafel!

01-04-2020

Pasen, hét uitgelezen moment voor een vrolijke voorjaarsbrunch waarbij alles mag. Hartig en zoet door elkaar, lekkers voor jong en oud en natuurlijk heel veel eieren! Gezellig samen aan tafel en genieten maar.

Hartig en zoet door elkaar, het kan allemaal!

De paasbrunch is inmiddels voor veel families uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. Bestaat het gezelschap ook uit (kleine) kinderen, dan start het feest natuurlijk met het zoeken naar eieren. Maar daarna is het dan toch echt de hoogste tijd om aan tafel te gaan en heerlijk te smullen van al het lekkers.

Alles kan

Ga je voor een ‘traditionele’ paasbrunch, dan zijn er een aantal elementen die absoluut niet mogen ontbreken. Geen paasfeest zonder eieren natuurlijk, maar ook chocolade lekkernijen en paasbrood horen erbij! Daarnaast kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Heerlijke broodjes, een lekker soepje, verse vruchtensappen, champagne, asperges, fruit, hartige en zoete taarten, een visschotel... het kan allemaal!

Voor iedereen wat

Je kunt ervoor kiezen om al je gasten wat lekkers voor de brunch mee te laten nemen, maar als je liever alles zelf bereidt, is het aan te raden om je even te verdiepen in het gezelschap. Zijn er vegetariërs bij? Mensen met een allergie? Groot voordeel van een brunch met allemaal losse gerechtjes is dat je heel makkelijk met iedereen rekening kunt houden. Er zit altijd voor iedereen wel iets tussen.

Lopend buffet

Wil je zelf ook volop van je brunch kunnen genieten? Zorg dan dat je zo veel mogelijk van tevoren al klaarmaakt zodat je tijdens het brunchen niet telkens weer de keuken in hoeft. Wel zo gezellig als jij ook lekker kunt blijven zitten. Is je tafel niet groot genoeg voor het hele gezelschap? Ook dat hoeft geen probleem te zijn. Maak er een soort lopend buffet van en laat iedereen zitten of staan waar hij of zij wil. Zijn er kleine kids bij, dan is het misschien wel handig om voor hen ergens een tafeltje neer te zetten om knoeien te voorkomen. Scheelt weer poetsen achteraf!

Geen zin om zelf de keuken in te duiken? Op www.nederlandbruist.nl vind je tal van leuke restaurantjes in jouw regio waar je ook terechtkunt voor een lekkere paasbrunch.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)