bruisende zaken bruisende zaken

Allrounder in de makelaardij

Allrounder in de makelaardij

01-04-2020

Of je nu een woning wilt kopen of verkopen, huren of verhuren, bij Stuurman en Stuurman moet je zijn. “Wij zijn allround in de woningmakelaardij, waardoor wij je op alle mogelijke vlakken van dienst kunnen zijn”, aldus Brent Stuurman.

“Duidelijk, persoonlijk en no-nonsense”

Geboren en getogen in het Zaanse, dat zijn de makelaars van Stuurman & Stuurman Makelaars Taxateurs. “Deze stevige Zaanse wortels maken dat wij als geen ander weten wat er speelt in het lokale woningenveld. En kennis geeft kracht. Kracht die wij graag inzetten voor jou. We komen graag snel met je tot de kern. Wat zijn je wensen? Wat wil je zeker wel en wat niet? Kritische vragen schromen wij daarbij niet. Eerlijk advies, dat is wat je van ons krijgt, ook als dat wellicht anders is dan je verwacht. Maar daardoor weten klanten wel precies wat ze aan ons hebben: een vertrouwde partner in de makelaardij. En heb je een vraag of opmerking? Bel! Wij houden de lijnen kort en schakelen liever gisteren dan vandaag.” Stuurman & Stuurman Makelaars Taxateurs heeft verstand van zaken, daaraan hoef je niet te twijfelen. Het takenpakket van Stuurman en Stuurman is dan ook zeer breed. “Want ook voor zaken als taxatie en nieuwbouwadvies ben je bij ons aan het juiste adres. De juiste kennis, de juiste opleidingen, de juiste relaties: het is er allemaal. Daarnaast bieden wij je een one-stop-shop. Niet voor niets staat er op onze gevel: Wonen Werken Leven. Je bent bij ons op de juiste plek voor de ideale woning, de bijbehorende hypotheek via het Zaans Hypotheek Huis en de beste verzekeringen via Rob IJskes.” Op zoek naar een bedrijfspand om te kopen, te huren of te verhuren? Brent Stuurman beschikt tevens over kennis van de woningmarkt als van de bedrijfsmakelaardij en heeft dan ook Beudeker Bedrijfsmakelaardij onder zijn vleugels.

Eigenaar: Brent Stuurman | Stuurman en Stuurman Makelaars Taxateurs Hoogstraat 19C, Koog aan de Zaan | 075-6294600 | www.stuurmanenstuurman.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding