bruisende zaken

Waarom veel mensen baat hebben bij een innovatieve spreker

Waarom veel mensen baat hebben bij een innovatieve spreker

20-04-2020

Innovatie brengt veranderingen met zich mee en leidt tot een toekomst zoals wij die nu nog niet kennen. Vooral als het gaat om de toepassing van nieuwe technologieën. Het is voor bedrijven in alle branches belangrijk om daarin mee te gaan. Blijft je bedrijf daarin achter dan neemt de concurrentie een sprint vooruit.

Daarom is het van belang om in je eigen branche nieuwe ontwikkelingen snel te herkennen en daarop in te springen. Uiteraard wel rekening houdend met eventuele valkuilen, bedreigingen en weerstand bij verandering. Een innovatieve spreker helpt je om de mogelijkheden te ontdekken en om daar op proactieve wijze mee om te gaan. Dat levert de volgende voordelen op.

Trends vertalen en efficiënter maken van processen.

Een van de voordelen van het inhuren van een innovatie spreker is dat je inzicht krijgt in trends die naar de praktijk te vertalen zijn. Dat biedt kansen als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen. Een van de ontwikkelingen waarmee bedrijven in de toekomst bijvoorbeeld nog meer mee te maken krijgen, is Artificial Intelligence. Een innovatieve spreker biedt inzicht en geeft advies op de manier waarop kunstmatige intelligentie te gebruiken is om processen sneller en efficiënter te maken.

Vereniging slimme oplossingen en gedragsverandering

Het klimaat en duurzaamheid is in deze tijd een belangrijk onderwerp. Zo richten bedrijven zich onder meer op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Iedereen in de maatschappij weet dat er sprake is van klimaatverandering. Het boeken van vluchten naar vakantiebestemmingen gaat gewoon echter gewoon door. Je huis energiezuinig maken, levert voordelen op, maar niet iedereen gaat daartoe over. Een innovatieve spreker laat zien hoe slimme oplossingen af te stemmen zijn op nieuwe ontwikkelingen. Gedragsverandering en de slimme oplossing gaan daarbij hand en hand samen.

Versterking van organisatie en medewerkers

Een innovatieve spreker biedt nog een ander voordeel. Het transparant maken van toepasbare inzichten biedt de mogelijkheid om de eigen organisatie en medewerkers te versterken. Creativiteit is daarbij een belangrijk aspect om het onderscheid te maken ten aanzien van de concurrentie en andere partijen. Een innovatieve spreker voorziet hierbij in praktische adviezen die door je bedrijf uit te voeren zijn.

Timing voor succesvolle innovatie

De timing om tot een succesvolle innovatie te komen, is van groot belang. De technologieën veranderen snel en als bedrijf moet je er op het juiste moment bij zijn. Ben je te laat dan sta je alweer achter ten opzichte van de concurrentie. De timing speelt daarom een grote rol en een innovatieve spreker voorziet in praktische handreikingen om op tijd in actie te komen.

Creativiteit is daarbij een belangrijk aspect om het onderscheid te maken ten aanzien van de concurrentie en andere partijen.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding