Column

Kom jij makkelijk los van gedachten?

Kom jij makkelijk los van gedachten?

01-05-2020

Een klant meldde zich bij mij met rouwklachten en sociale angst. Ze was hiervoor al bij de huisarts geweest en ze had er met een vriendin over gesproken. Ze had geen controle meer over gedachten en emoties en de klachten werden alleen maar erger. Ze was vastgelopen in die gedachten en wilde ervan af. Met ACT heb ik haar kunnen helpen.

Acceptance & Commitment Training (ACT) is een vorm van coaching die verschillende werkzame technieken met elkaar combineert. ACT bevat zes zuilen. Deze zijn mindfulness, acceptatie, defusie, zelf als context, waarden en toegewijde actie. De oefeningen en metaforen uit deze zes zuilen zorgen voor psychologische flexibiliteit. Hierdoor kun je beter omgaan met de grillen van het leven en je zult sneller geneigd zijn om de dingen te doen die echt belangrijk voor je zijn.

Ik ben Spritueel LevensCoach en heb een Coaching Studio, Mind & Thoughts by Magda in Bovenkarspel. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de mens als individu. Ik luister naar het verhaal met begrip voor de situatie. Ik oordeel niet en geloof in jou, ook al geloof jij even niet in jezelf. Als wij in gesprek gaan dan is een kernwaarde dat jij je vertrouwd en veilig voelt.

Heb je een levensvraag waar je zelf geen antwoord op hebt, zit je met een schuldgevoel of wil je gewoon even sparren? Bezoek mijn website en bel me gerust op. Ik ben er voor je.

LEEF, zoals je eigenlijk zou willen!

Mind & Thoughts by Magda Magda Gort Hertog Albrechtstraat 79, Bovenkarspel | 06-49412960 mind.thoughts2019@gmail.com www.mindthoughtsbymagda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Ben jij flexibel?
Ben jij flexibel?
De Zaanstreek Bruist

Voorkomen is beter dan genezen...
Voorkomen is beter dan genezen...
De Zaanstreek Bruist

De oplossing is Mentorschap.
De oplossing is Mentorschap.
De Zaanstreek Bruist


Het is veilig
Het is veilig
De Zaanstreek Bruist


Minder mensen,  meer verbondenheid
Minder mensen, meer verbondenheid
De Zaanstreek Bruist


Corona
Corona
De Zaanstreek Bruist


Nazorg
Nazorg
De Zaanstreek BruistWeten & begrijpen
Weten & begrijpen
De Zaanstreek Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).